AMD a lansat placa grafica AMD Radeon HD 7950

AMD a lansat astazi noua placa grafica AMD Radeon HD 7950 pentru computere desktop. Odata cu aceasta lansare a fost introdus pe piata cel de al doilea procesor grafic pe tehnologie 28nm, tehnologie introdusa pentru prima data pe placa grafica AMD Radeon HD 7970 – recunoscuta pentru performante excelente si cu peste 150 premii acordate de publicatiile de specialitate din intreaga lume. Oferind peste 2.8 TFLOPs putere de procesare si pana la de doua ori mai multa performanta la conectarea a doua placi AMD Radeon HD 7950s in configuratie AMD CrossFire, noile placi din seria AMD Radeon HD 7900 sunt destinate celor mai impatimiti gameri.

''Odata cu lansarea AMD Radeon HD 7950, AMD a ridicat stafeta pentru nivelul de performante si tehnologii grafice in 28nm,'' a spus Matt Skynner, vice presedinte si manager general, Divizia GPU, AMD. ''Multumita experientei de joc posibila doar cu tehnologiile multi-monitor AMD Eyefinity si stereo 3D AMD HD3D, si datorita jocurilor DirectX® 11 extrem de realiste, oferim gamerilor o experienta de joc fara egal. Gama de placi grafice AMD Radeon HD 7900 defineste o noua clasa de produse.''

Echipate cu arhitectura AMD Graphics Core Next si noile tehnologii AMD PowerTune si AMD ZeroCore Powers, AMD Radeon HD 7950 extinde aria de expertiza in inginerie pe care AMD a fructificat-o odata cu lansarea AMD Radeon HD 7970 in Decembrie 2011. Mai mult, noile produse livreaza o experienta de joc completa DirectX® 11, cu detalii vizuale superioare si performante extreme, suport PCI Express 3.0, tehnologie AMD CrossFire si ecosistem AMD HD3D.

Placa grafica AMD Radeon HD 7950 este disponibila la nivel mondial de la partenerii AMD: Sapphire, TUL, HIS, XFX, ASUS, Gigabyte, si MSI, prin intermediul magazinelor online si retail, la preturi incepand de la 1899 lei.

AMD-Radeon-HD7000-logo

Cele mai citite