Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Samsung prezinta, in cadrul ISE 2012, cele mai noi solutii pentru display

Plecand de la tema ''Connection to Your Business'', Samsung dezvaluie solutii precum display-uri de formate mari (LFD) si o noua gama de hospitality TV. Printre cele mai importante lansari se numara gamele Surface si LED.

''Samsung s-a clasat pe primul loc in piata globala de LFD, oferind produse de inalta calitate si cu solutii unice menite sa indeplineasca nevoile de business ale clientilor nostri.'' a declarat Jeong-Hwan Kim, Vicepresedinte senior al Display sales & Marketing din cadrul Samsung Electronics. ''Ne dorim sa ramanem lideri pe piata B2B si facem in continuare eforturi sustinute pentru a livra solutii complete, care combina cele mai avansate componente hardware si cel mai bun software, pentru o varietate de aplicatii.''

Printre noile display-uri LFD prezentate la ISE se numara si display-ul outdoor subtire, OL46B all-in-one, creat sa reziste la temperaturi variind intre -30°C si +40°C. Aceasta este o solutie excelenta pentru industria de advertising - pentru evenimente sportive, stadioane si centre de conferinte. In acelasi timp, seria Samsung SL46B, un produs semi-outdoor, ofera imagini de inalta rezolutie, ideale pentru display-urile din magazine si din centrele comerciale.

Noul LED LFD ME65 de 65'' ofera calitate exceptionala a imaginii si performante de ultima ora. Insa, ceea ce diferentiaza acest display de alte produse similare este abilitatea de a se transforma in cateva secunde intr-un display touch screen. Trebuie doar sa activezi suprafata optionala de touch screen si sa conectezi un cablu USB.

MagicInfo-i, o solutie web puternica de software pentru gama Samsung de LFD, le permite utilizatorilor sa administreze simultan pana la 3.000 de unitati contectate. Cu o conexiune simpla la smartphone-urile Samsung Galaxy S si la tabletele Galaxy, utilizatorii pot verifica cu usurinta statusul display-urilor LFD si le pot controla de oriunde.

Alte display-uri si solutii business de la Samsung prezentate la ISE:

• Noua generatie SUR40 este o suprafata de display de tip masa multi-touch, dezvoltata impreuna cu Microsoft. Display-ul LCD de 40'' recunoaste degetele, mainile si obiectele asezate pe ecran prin recunoasterea a 52 de puncte de atingere, cu ajutorul tehnologiei object scanning. Display-ul subtire LFD este foarte util unei varietati de business-uri, printre care magazine, banci sau sali de fitness. Dispozitivul a primit aprecierea revistei Popular Science, care i-a oferit titlul de ''Best of What's New'' in noiembrie 2011, iar in cadrul CES 2012 a primit titlul de „Cea mai buna inovatie''.

• 650TS-2 este o tabla electronica de 65'' folosita in salile de curs pentru a le oferi elevilor si studentilor un mediu de studiu superior. Folosind dispozitivele Samsung Galaxy, profesorii pot controla continutul in timp real si le pot oferi cursantilor experiente interactive si captivante.

• UD22B este un display tile-type color de 22'' ce poate fi folosit pentru publicitate indoor. Utilizatorii isi pot pune creativitatea in practica, amplasand ecranele in forma de patrat in orice configuratie doresc.

• Vizitatorii standului Samsung de la ISE 2012 pot descoperi peste 60 de display-uri FHD de 55'', cu rame foarte subtiri si pot afla informatii utile despre tehnologiile Samsung de ultima ora, demonstrand eficienta in maximizarea impactului pe care publicitatea il poate avea pentru business.

• Monitoarele Cloud Display ofera solutii complete intr-un singur dispozitiv, eliminand astfel nevoia altor componente hardware, cum ar fi PC-urile sau alte dispozitive. Pentru folosirea monitorului este nevoie numai de un cablu Ethernet – Samsung PoE (Power over Ethernet). La stand este prezentat si un Cloud Display portabil.

• Televizoarele hospitality ofera imagini uimitoare, datorita tehnologiei LED BLU de la Samsung. Hotelurile le pot oferi clientilor continut personalizat prin intermediul Samsung Hospitality Solution. Clientii hotelurilor au posibilitatea de a vizualiza pe aceste televizoare imaginile si clipurile video din smartphone-urile sau tabletele personale, prin conexiune wireless.

samsung-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display