HTC Ville cu Sense 4.0 - video

In ciuda faptului ca fiecare producator face tot posibilul sa pastreze secretul lansarilor de la MWC era inevitabil sa nu apara cel putin un videoclip cu un dispozitiv ce urmeaza sa fie prezentat la MWC.

Un videoclip cu telefonul HTC Ville a aparut pe YouTube prezentand ce pare a fi viitorul telefon HTC Ville cu Android Ice Cream Sandwich cu interfata utilizator HTC Sense 4.0.

Conform videoclipului, telefonul Ville va sosi cu procesor 1.5GHz si va avea 1GB de RAM. Sub capota exista o camera de 8MP precum si display 4.3 inch care afiseaza noua versiune a interfetei HTC Sense care va fi plasata pe Ice Cream Sandwich!

HTC Ville

Telefonul HTC Ville va ajunge la MWC 2012 cu T-mobile si va fi lansat alaturi de noul serviciu numit HTC Family. Serviciul HTC Family creaza un avizier virtual in care membrii familiei pot posta mesaje, imagini si locatii.

Desi e greu de spus din videoclip, se zvoneste ca Ville va fi cel mai subtire telefon HTC de pana acum cu o grosime mai mica de 8 mm, fiind un potential concurent pentru Motorola Razr.

La departamentul caracteristici, Ville sta foarte bine, cu display Super AMOLED de 4.3 inch, sistem de operare Android Ice Cream Sandwich si probabil interfata utilizator inca nelansata HTC Sense 4.0 UI.

Nu exista inca informatii despre data de lansare, dar cel mai probabil, aceste telefoane vor fi prezentate la Mobile World Congress 2012.

Cele mai citite