Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

BenQ este din nou numarul 1 in Romania la vanzarile de video-proiectoare

Proiectoarele 3D au fost in atentia cumparatorilor, reprezentand aproximativ doua treimi din vanzari. BenQ a fost lider al pietei de video-proiectoare din Romania, cu vanzari cat companiile clasate pe locurile 2, 3 si 4 la un loc.

BenQ a incheiat anul 2011 cu o crestere de 35% a vanzarilor de proiectoare pe piata din Romania fata de 2010, arata datele publicate de compania de analiza Future Source Consulting. Aceasta evolutie plaseaza din nou BenQ pe prima pozitie in piata de profil din Romania, mai arata studiul citat.

Vanzarile de proiectoare BenQ au crescut in 2011 cu 35.2%, in conditiile in care avansul pietei de profil s-a situat la 28.6%. Astfel, in 2011, BenQ si-a crescut cota de piata la 40.2%, fata de 38.1% in 2010. BenQ s-a impus ca lider in segmentul institutional si pe cel al corporatiilor, cu o cota de piata de 50%, respectiv de 34%.

''Suntem multumiti de rezultatele pe care le-am avut din punct de vedere al vanzarilor de video-proiectoare in Romania. Am inregistrat o crestere mai mare decat cea a pietei, obtinand astfel si un avans al cotei de piata. BenQ a vandut anul trecut in Romania cat urmatoarele trei companii competitoare la un loc pe acest segment'', spune Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania.

Anul trecut a fost cu siguranta cel al tehnologiei 3D. Astfel, 2011 a adus pentru BenQ o crestere de 191% a vanzarilor de proiectoare 3D comparativ cu anul anterior.

''BenQ detine 68% din piata proiectoarelor 3D din Romania, un rezultat care arata disponibilitatea romanilor catre acest gen de produse'', spune Dragos Salamac.

Pentru 2012, reprezentatii BenQ estimeaza o crestere a pietei de video-proiectoare din Romania cu aproximativ 20%, crestere sustinuta atat de achizitiile facute de companii, cat si de cele ale clientilor individuali.

benq-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display