Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

ELKOTech Romania devine distribuitor Fujitsu

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, a incheiat un acord de distributie cu Fujitsu Technology Solutions. Compania japoneza activeaza in IT si telecomunicatii si este al treilea furnizor de servicii IT din lume raportat la venituri.

Prin semnarea acestui acord ELKOTech isi extinde portofoliul cu produse ale unui furnizor de top de servicii IT, urmand sa distribuie notebook-uri si desktop PC-uri, statii grafice, servere, solutii de stocare si periferice IT. Produsele vin in intampinarea necesitatilor marilor corporatii, a intreprinderilor mici si mijlocii si a consumatorilor, ajutandu-i sa dezvolte proiecte importante si de durata.

''Fujitsu este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente IT din lume, iar prin semnarea acestui parteneriat ELKOTech castiga un partener de prestigiu. Produsele companiei Fujitsu sunt recunoscute la nivel mondial pentru performanta si fiabilitatea de care dau dovada, iar aceste avantaje vor fi cu siguranta apreciate de partenerii ELKOTech'', a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Fujitsu Technology Solutions este lider european de infrastructura IT, cu prezenta pe toate pietele cheie din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, precum si India. Cu noua sa strategie bazata pe conceptul de infrastructura dinamica, Fujitsu ofera un portofoliu complet de produse IT, solutii si servicii, atat pentru clientii finali cat si pentru centrele de date, dar si solutii de tip ''Managed Infrastructure'' si ''Infrastructure as-a-service''. Fujitsu Technology Solutions are peste 10.000 de angajati si este parte a grupului global Fujitsu, care furnizeaza solutii IT pentru clienti din 70 de tari.

elko-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display