Noile imprimante color HP LaserJet Pro 300/400

HP anunta lansarea unor noi modele de imprimante HP LaserJet menite sa ajute companiile mici si mijlocii (IMM-uri) sa creeze documente color de calitate profesionala, imbunatatindu-le astfel productivitatea si eficienta.

Seria de imprimante color HP LaserJet Pro 300/400 include:

- Imprimanta HP LaserJet Pro 300 color M351, ce le ofera companiilor mici si mijlocii, precum si detinatorilor unor birouri mici de companie posibilitatea sa imprime documente si imagini in culorii vii, realiste, la costuri reduse de exploatare.

- Imprimanta HP LaserJet Pro 400 color M451, un echipament care asigura viteze ridicate de imprimare, permitandu-le companiilor sa creeze mai rapid documente de calitate profesionala, inclusiv pliante sau alte materiale promotionale.

Seria de echipamente multifunctionale color HP LaserJet Pro 300/400 cuprinde doua dispozitive cu interfata de utilizare sub forma de touchscreen color de 3,5 inchi in limba romana:

- Modelul HP LaserJet Pro 300 color MFP M375 ofera functionalitati simple de imprimare, scanare, copiere si de fax, ajutand companiile sa fie mai rapide si mai productive, dar si sa isi imprime singure, in varianta color, toate documentele de care au nevoie.

- Modelul HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 ofera aceleasi abilitati ca si varianta M375, garantand, in acelasi timp, cresterea vitezei de imprimare si a volumului de pagini. In plus, acest echipament permite imprimarea si scanarea automata a ambelor fete ale colii, dar si administrarea proactiva a tuturor activitatilor de imprimare din birou cu ajutorul solutiei HP Web Jetadmin.

HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 reuneste, practic, intr-un singur echipament multifunctional compact toate caracteristicile importante pentru un birou, de la imprimare la scanare, copiere si trimitere prin fax, asigurandu-le utilizatorilor rapiditate si executii de calitate.

Ambele multifunctionale ofera posibilitatea de a scana documentele si a le salva direct pe un server din retea sau chiar direct pe e-mail, fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa instaleze software suplimentar pentru aceasta sau sa necesite un calculator pe care sa il dedice comunicarii cu echipamentul.

''HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 este un echipament rapid si silentios ce le ofera utilizatorilor posibilitatea sa creeze diverse materiale promotionale pline de culori pentru compania lor, fiind astfel foarte potrivit pentru a fi utilizat in birouri'', a declarat Robert Dinkelacker, LaserJet Marketing Manager pentru regiunea EMEA. ''Este un echipament care schimba regulile jocului pe piata de imprimare datorita vitezelor incredibile pe care le asigura si a caracteristicilor integrate care ajuta utilizatorii sa devina mai productivi, in timp ce posibilitatea de a realiza intern anumite documente se traduce prin economii semnificative de costuri. In plus, posibilitatea de a se conecta la Internet ajuta la simplificarea si cresterea eficientei fluxului de lucru, iar companiiile pot sa isi creeze singure materialele de marketing si sa le trimita altora prin cloud fara sa necesite un calculator.''

Imprimantele HP LaserJet Pro 400 color M451 si seria HP LaserJet Pro 300/400 color MFP se pot conecta fara probleme la Internet si sustin o gama variata de solutii de imprimare mobila, cum ar fi HP ePrint, HP Wireless Direct si Apple AirPrint, solutii datorita carora utilizatorii pot sa imprime de pe aproape orice dispozitiv mobil si de oriunde s-ar afla, putand astfel sa lucreze chiar si atunci cand se afla in miscare.

HP-LaserJet-M451

Seria HP LaserJet Pro 300/400 color MFP include, de asemenea, suport pentru aplicatiile business ale HP care le permit utilizatorilor sa acceseze si sa imprime direct de pe Internet o mare varietate de continut, folosind doar touchscreen-ul integrat.

Seria de multifunctionale HP LaserJet Pro 300/400 color MFP ofera si posibilitatea imprimarii direct de pe stick-uri memorii USB sau, in mod similar, scanarea direct pe astfel de stick-uri cu ajutorul portului USB frontal, simplificand astfel procesul pentru utilizatori si eliminand nevoia de a utiliza un calculator.

HP-LaserJet-M475

Noile modele din seria HP LaserJet Pro 300/400 si seria de echipamente multifunctionale de imprimare HP LaserJet Pro 300/400 color MFP vor fi disponibile in Romania incepand cu a doua jumatate a lunii februarie.

Cele mai citite