Noile camere foto compacte Sony Cybershot WX50

Noile camere foto compacte Sony WX50 permit oricarui utilizator sa capteze fotografii clare si sa inregistreze clipuri video Full HD bogate in detalii. Modelul WX50, disponibil intr-o varietate de culori, incape usor intr-un buzunar si extinde gama camerelor Cyber-shot dotate cu senzorul performant si ultra-sensibil de 16,2 megapixeli Exmor R CMOS. De asemenea, modelul dispune de cel mai nou procesor Sony BIONZ, care asigura imagini clare si un zgomot de imagine scazut, chiar si in conditii slabe de iluminare. In plus, aparatul ofera functii usor de folosit pentru cei care doresc sa faca fotografii de o calitate superioara si capturi video Full HD cu minim efort.

Inovatia Cyber-shot de anul acesta este tehnologia ''Extra High Sensitivity'' (sensibilitate inalta), care extinde posibilitatile de fotografiere mai ales in conditii de iluminare scazuta. Sensibilitatea ISO 12800 genereaza mai multe variante de fotografiere fara blit. Nivelul zgomotului de imagine a fost redus de 6 ori fata de modelele anterioare Cyber-shot. Veti observa diferenta in fotografiile in conditii de iluminare scazuta, portrete sau interioare.

Stabilizatorul optic se combina in modul ''Active'' cu cel electronic pentru a combate miscarea camerei in timpul capturii video Full HD, chiar si in conditii de transfocare, in timp ce alte sisteme de stabilizare a imaginii nu reusesc intotdeauna sa ofere imagini video clare in astfel de conditii.

Modul Automat ofera rezultate optime in aproape orice situatie. Prin capacitatea de a fixa subiectul si detaliile imaginii, camera digitala Cyber-shot regleaza automat expunerea si alte setari, realizand imagini fara zgomot pe fundal.

Sony-WX50

Tehnologia ''By Pixel Super Resolution'' de la Sony dubleaza zoom-ul optic 5X al obiectivului Carl Zeiss® Vario-Tessar, mentinand in acelasi timp calitatea imaginii. Cu o valoare reala 10x, va veti bucura de un prim-plan cu detalii clare, superioare rezultatelor obtinute cu un zoom digital obisnuit.

Este atat de usor sa editati fotografiile fara a avea nevoie de un PC sau de un program destinat editarii imaginilor. Modurile Picture Effect sunt acum disponibile intr-o varietate mai bogata, printre care ''Camera foto de jucarie, Partial Color, Culori inspirate din stilul pop, Pictura HDR, Miniatura, Ilustratie, Acuarela, optiunea Soft High si Rich-tone Monochrome.''

Optiunea de fotografiere 3D ofera o experienta in plus. Nu trebuie decat sa va folositi ochelarii 3D si sa va bucurati de calitatea extraordinara a imaginilor, fie pe televizorul 3D BRAVIA fie pe unul dintre PC-urile 3D din gama VAIO®.

Cyber-shot ofera aplicatia PlayMemories preinstalata, care ajuta la vizualizarea, editarea si printarea imaginilor sau transferul prin e-mail si Web.

Gama de accesorii a camerei Cyber-shot include acum si noi modele de huse elegante si practice.

Noul model de camera slim digitala compacta Cyber-shot WX50 de la Sony va fi disponibil in Europa incepand cu luna martie 2012.

 Specificatii:

Model

DSC-WX50

Numar efectiv de pixeli

Aproximativ 16,2 megapixeli

Tip Senzor Imagine

Tip 1/2.3 (7.77mm) CMOS Exmor R

Procesor

BIONZ

Obiectiv

Carl Zeiss Vario-Tessar

Zoom

5x Zoom Optic / 10x Zoom pentru imagini clare; 25mm distanta focala

ISO

Auto / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800

Dimensiune ecran LCD

6,7cm/2,7’‘ Clear Photo LCD (460k numarul total de puncte al ecranului)

Autonomia (conditii normale de filmare)

Aproximativ 120min (standardul CIPA, LCD pornit)

Stabilizator imagine

Modul Activ Optic Active Mode (combinat cu stabilizarea electronica)

NB: Mod Activ pentru

Inregistrare video

Full HD (AVCHD 1920x1080 / 50i)

MP4 poate fi selectat

Dimensiuni aproximative WxHxD (mm)

92,2 x 52,0 x 19,1mm (3 3/4’‘ x 2 1/8’‘ x 25/32’‘)

Greutate (doar masa camerei, fara baterie sau optiuni media)

Approx. 117g (4.1oz.)(include bateria si cardul de memorie / Aproximativ. 101g (3.6oz.)(Doar masa camerei)

Variante de culori disponibile

Argintiu/Negru/Roz/Auriu/Albastru (difera in functie de tara)

Cele mai citite