Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noul plan AMD pentru lansarile de produse de anul acesta

In cadrul evenimentului anual Financial Analyst Day, AMD a prezentat o noua strategie ''ambidextra'', ce are la baza experienta companiei in crearea de cipuri x86 si inovatiile in materie de grafica, totodata promovand alte tehnologii si proprietati intelectuale pentru a livra game variate de produse.

AMD adopta un plan de lansari ce are la baza solutiile SoC pentru a grabi intrarea produselor pe piata si a permite dezvoltarea mai multor solutii personalizate. Design-ul SoC este avantajos pentru ca prezinta o abordare modulara in privinta constructiei de procesoare, alaturand cele mai bune instrumente de practica si design-ul de microprocesoare cu posibilitatea de a reutiliza scheme de design pe un set extins de produse.

''Strategia AMD pune accentul pe convergenta tehnologiilor si echipamentelor care vor defini urmatoarea era a industriei IT'' a spus Rory Read, presedinte si CEO, AMD.

Planul de lansari are ca punct central cerintele clientilor

Noul plan AMD pentru lansarile de produse de anul acesta include unitati APU mainstream (''Trinity'') a doua generatie si cu consum redus de energie (''Brazos 2.0'') pentru laptopuri si PC-uri desktop. Pentru mai multe informatii legate de ''roadmap''-ul AMD vizitati http://blogs.amd.com.

Noua arhitectura standardizeaza si faciliteaza dezvoltarea de software

AMD a dezvaluit informatii referitoare la arhitectura Heterogeneous System Architecture (HSA), ce permite dezvoltatorilor de software sa programeze cu usurinta unitatile APU prin combinarea procesarii scalabile de pe CPU cu procesarea paralela din procesorul grafic (GPU), oferind in acelasi timp acces rapid la memorie, cu un consum redus de energie.

amd-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display