Sony Walkman E453 - caracteristici

Walkman-ul de dimensiuni reduse de la Sony este un mini player minune.

Brandul Walkman Sony poate ca nu mai are acelasi impact ca in anii '80, dar compania a lansat multe MP3 playere bune in ultimii ani.

Sony Walkman Seria E: Caracteristici

Atunci cand vine vorba de redare muzica, castile oferite isi fac treaba.

Exista si caracteristici extrem de interesante la Seria E, ca de exemplu modul de functionare Karaoke. Incarcati pe dispozitiv fisierele LRC (Lyrics Sync) si puteti canta piesele preferate, player-ul minimizand volumul vocilor din melodie. Da, este un truc, dar cel putin este unul distractiv.

Alaturi de muzica puteti vizualiza imagini si clipuri video (MP4, AAC si WMV9). Din pacate redarea clipurilor video nu este atat de inspirata. Exranul QVGA de 2.0 inch este prea mic pentru a urmari clipuri video perioade lungi.

Sony Walkman Seria E : Baterie si memorie

Utilizand playerul un numar mare de zile, veti observa ca veti obtine o durata de viata a bateriei de peste 40 de ore, foarte aproape de cele 50 de ore anuntate de Sony, si o medie de reincarcare de trei ore.

In ceea ce priveste memoria, sunt disponibile versiuni cu 4GB, 8GB (NWZ-E454) si 16 GB (NWZ-E455). Pretul modelului NWZ-E453 este de aproximativ 400 de lei ceea ce este relativ decent pentru ceea ce ofera.

Seria E de la Sony s-a lansat, puteti afla mai multe detalii de la Sony.

Caracteristici Sony Walkman E453:
Ecran: 2.0-inch QVGA
Formate audio: MP3, WMA (DRM and Non-DRM), AAC, Linear PCM
Formate video: MP4, AVC, WMV-9
Spatiu stocare: 4GB (dispozitive cu 8GB si 16GB sunt disponibile)
Compatibilitate: drag-and-drop
Baterie: 50 ore de functionare
Dimensiuni: 44x 95 x 10mm
Greutate: 58g

 

sony walkman E453

Cele mai citite