Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

ESET lanseaza versiunile BETA ale ESET Endpoint Security Suite si ESET Endpoint Security

ESET anunta lansarea in stadiul BETA a noilor sale solutii de securitate destinate clientilor business: ESET Endpoint Security Suite si ESET Endpoint Security. ESET, pionier in ceea ce priveste protectia proactiva antimalware si producator al tehnologiei multiplu premiate NOD32 ce isi sarbatoreste a 25 aniversare in 2012, invita administratorii IT sa se alature testarii publice a noilor versiuni aflate in stadiu de dezvoltare BETA. Atat ESET Endpoint Security Suite BETA (care include Firewall si Anti-spam) cat si versiunea esentiala ESET Endpoint Security BETA sunt oferite standard cu ESET Remote Administrator 5 BETA si sunt disponibile gratuit pentru descarcare pe ESET.com.

Utilizand nivele multiple de detectie a malware-ului si beneficiind de motorul de scanare ThreatSense si de ESET Live Grid – serviciul Cloud de stabilire a reputatiei fisierelor, noua generatie de solutii ESET Endpoint Security ofera protectie proactiva impotriva amenintarilor emergente. Impactul minim asupra resurselor de sistem impreuna cu managementul avansat, de la distanta, al statiilor client, fac aceste solutii ideal adaptate pentru companiile de orice dimensiune. Noua generatie a ESET Remote Administrator 5 BETA, care este livrata standard cu ambele solutii, include o extensie web a interfetei – ''Web Dashboards'' - si administrare de tip „Role Based'', oferind o automatizare variabila a modului de lucru si control de la distanta, in cel mai detaliat mod dorit pentru sistemele endpoint.

''ESET Endpoint Security BETA si ESET Endpoint Security Suite BETA nu reprezinta doar un 'upgrade' ori produse care au trecut printr-un 'rebranding', sunt o noua generatie de solutii din portofoliul ESET, adresate clientilor business. Aceste solutii introduc noi caracteristici alaturi de functionalitati imbunatatite - precum Live Grid, HIPS sau Rollback of Virus Database/Program Modules – importante pentru specialistii IT si administratori. Multe alte caracteristici sunt substantial imbunatatite,'' spune Palo Luka, ESET Chief Technology Officer. ''La ESET suntem permanent concentrati sa oferim cea mai avansata si eficienta protectie, critica pentru orice infrastructura business. Produsele noastre BETA sunt in faza de testare si invitam utilizatorii solutiilor ESET sa le evalueze si sa ne ofere feedback, lucru foarte important si valoros pentru noi. '' adauga el.

Noua generatie a solutiilor ESET Endpoint Security continua in lunga traditie a produselor de inalta calitate ESET din linia Business Edition. Varful de gama ESET Endpoint Security Suite va oferi Firewall, Web-control si Spam-filter in vreme ce ESET Endpoint Security ofera protectie esentiala si este livrat fara aceste module. Ambele produse vin impreuna cu ESET Remote Administrator 5. Odata cu lansarea versiunilor complete ale solutiilor Endpoint Security – ESET Endpoint Security si ESET Endpoint Security Suite – programate ulterior in 2012, ESET va oferi o solutie flexibila care sa corespunda cerintelor particulare ale clientiilor din segmentul business.

Eset-Endpoint-Security-Suite

Cele mai citite

Error: No articles to display