Samsung Galaxy S2 cu Ice Cream Sandwich - videoclip nou

Acest videoclip este foarte important! Acesta prezinta o versiune alpha a actualizarii Android 4.0 pentru Samsung Galaxy S2.

Mult asteptata actualizare Ice Cream Sandwich Android 4.0 pentru Samsung Galaxy S2 a aparut pe internet inca o data inainte de lansarea oficiala a software-ului.

Dupa ce in decembrie am vazut o versiune alpha a celui mai recent sistem de operare de la Google pe telefonul de la Samsung care domina piata, o noua versiune a sistemului de operare cu caracateristici importante a fost inregistrata cu camera video a rivalului Apple iPhone 4S.

Samsung GalaxyS2 ICE

Ice Cream Sandwich cu Samsung Galaxy S2

Chiar daca Samsung a confirmat faptul ca recent lansatul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich va ajunge pe Samsung Galaxy S2 in primul trimestru al anului, nu stim inca data la care dispozitivul de 4.3 inch cu imens succes va putea utiliza cea mai recenta oferta Android.

Prezentand versiunea Android 4.0.3 a sistemului de operare Ice Cream Sandwich, noul videoclip ofera o imagine tentanta a actualizarii potentiale cu meniu 3D alaturi de interfata Samsung TouchWiz.

Ai un Samsung Galaxy S2 si astepti sa primesti actualizarea Android 4.0 Ice Cream Sandwich?

Cele mai citite