Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky Tablet Security, noua suita de securitate pentru tabletele cu sistem Android

Kaspersky Lab va lansa Kaspersky Tablet Security, noua suita de securitate pentru tabletele cu sistem Android, in cadrul cele mai mari expozitii internationale de tehnologie mobila, care se va desfasura la sfarsitul lunii februarie, la Barcelona.

Produsul include suport cloud pentru tehnologiile antivirus, securitate web si protectie anti-furt. Aceasta este o solutie de securitate specializata, care asigura atat protectia impotriva malware-ului si a software-ului fraudulos, cat si inviolabilitatea datelor personale in cazul pierderii sau furtului dispozitivului.

Cu ocazia lansarii, Eugene Kaspersky, CEO si co-fondator al Kaspersky Lab va fi gazda unei conferinte de presa cu tema ''Mediul mobil ca paradis pentru infractorii cibernetici'', care se va desfasura in Pavilionul 6, etaj 2, Sala B, cu incepere de la ora 11 AM.

In cadrul conferintei, Eugene Kaspersky va tine o prezentare referitoare la previziunile legate de evolutia cyber-criminalitatii mobile organizate, despre modul in care a evoluat din cyber-criminalitatea traditionala, precum si despre caracteristicile care le diferentiaza pe cele doua. Vincente Diaz si Denis Maslennikov, ambii Senior Malware Analysts in cadrul Kaspersky Lab, vor discuta, in ansamblu, despre situatia actuala a amenintarilor mobile. La final, Victor Dronov, Senior Product Manager Mobile Solutions, va prezenta cea mai recenta versiune a suitei Kaspersky Tablet Security si o versiune beta a produsului de control parental pentru sistemele care utilizeaza Android si iOS.

KasperskyLab logo

Cele mai citite

Error: No articles to display