Canon IXUS 510 HS si IXUS 240 HS

Canon a adaugat astazi gamei premium IXUS doua noi modele - IXUS 510 HS si IXUS 240 HS - echipate cu ecrane tactile. Combinand design-ul de prima clasa cu recunoscuta calitate a imaginii oferita de Canon si noi functionalitati Wi-Fi, ambele modele fotografiaza si inregistreaza filme Full HD cu usurinta, in detalii exceptionale, si va ajuta sa le partajati instantaneu cu prietenii si familia. Combinand o calitate inalta si zoom optic compact 12x cu un design elegant, ce permite utilizatorului sa o poarte in buzunar, IXUS 510 HS este perfecta pentru a fi luata oriunde de catre persoanele atente la stilul pe care il abordeaza. Designul subtire si elegant al camerei IXUS 240 HS, precum si functionalitatile amuzante sunt ideale pentru a surprinde momente impresionante oricand si oriunde.

Design de calitate

Tehnologia avansata Canon in domeniul imaginii asigura obtinerea unor rezultate impresionante, indiferent de subiectul fotografiei sau de conditiile de mediu. Ambele modele dispun de obiective originale Canon, cu tehnologie de ultima generatie, care permit capturarea de peisaje ample sau detalii ale subiectilor aflati la distanta, datorita puternicului zoom disponibil pentru fiecare aparat. Obiectivul de 28 mm wide-angle, cu zoom 12x, disponibil pe IXUS 510, este inclus intr-un corp de doar 19,8 mm grosime, in timp ce obiectivul de 24 mm ultra-wide-angle cu zoom optic 5x de pe modelul IXUS 240 HS, este integrat intr-o carcasa super-subtire, oferind calitate si versatilitate exceptionale. Tehnologia Canon ZoomPlus permite utilizatorilor sa extinda zoom-ul camerei si sa se apropie de actiune, mentinand in acelasi timp o calitate superioara zoom-ului digital traditional. Cu ZoomPlus, zoom-ul optic de 12x al modelului IXUS 510 HS se extinde pana la 21x, in timp ce IXUS 240 HS ajunge de la zoom-ul optic de 5x pana la 10x.

Canon-IXUS-240HS

IXUS 510 HS si IXUS 240 HS sunt, de asemenea, echipate cu tehnologia Canon Intelligent IS, ce ofera un nivel avansat de stabilizare a imaginii pentru mai multa libertate in fotografiere. Punand in valoare stabilizatorul optic de imagine cu 3.5-stop al fiecarui model, Intelligent IS analizeaza rapid scena ce urmeaza a fi fotografiata si regleaza automat setarile camerei, selectand unul dintre cele sapte moduri diferite de stabilizare, pentru a asigura utilizatorul ca va obtine fotografii si filme clare, cu un nivel minim de blur.

Sustinute de Canon HS System, care combina in mod optim senzorul CMOS de inalta rezolutie si sensibilitate cu cea mai noua generatie de procesoare de imagine DIGIC 5, ambele modele ofera o calitate a imaginii ce reflecta cu fidelitate detaliile scenei fotografiate. Oferind performanta la superlativ in orice conditii, si mai ales in conditii de lumina redusa, atat IXUS 510 HS cat si IXUS 240 HS permit utilizatorilor sa inregistreze experientele proprii in detalii incredibile si cu o claritate ridicata.

Partajare cu usurinta a imaginilor

Cu ajutorul noilor modele, utilizatorii pot distribuirapid imaginile si filmele preferate, ori de cate ori doresc datorita modulului integrat de conectivitate Wi-Fi. Pentru a distribuifotografiile si filmele instantaneu, chiar si din miscare, noua aplicatie CameraWindow permite transferul wireless al acestora direct catre o serie de dispozitive mobile ce ruleaza pe platforma Apple iOS. Folosind aceeasi aplicatie, utilizatorii pot sa trimita fotografii prin e-mail, sa le incarce pe Facebook insotite de propriile comentarii sau chiar sa incarce filme pe YouTube™.

De asemenea, odata cu lansarea modelelor IXUS, este prezentata noua versiune CANON iMAGE GATEWAY, cu un design nou si imbunatatit, platforma on-line pusa la dispozitie de Canon clientilor sai pentru schimbul de fotografii si clipuri video. Oferind acum o capacitate de stocare personala de pana la 10 GB, platforma este perfecta pentru stocarea unui numar mare de fotografii, chiar si la rezolutie ridicata. Interfata accesibila permite utilizatorilor sa caute imagini, sa creeze albume de fotografii si filme in care prietenii pot plasa comentarii si distribuialbumele direct, prin e-mail, sau prin intermediul site-urilor de socializare. Cu noile modele IXUS compatibile Wi-Fi, fotografiile pot fi incarcate direct pe CANON iMAGE GATEWAY fara a fi nevoie de un computer, folosind doar meniul camerei si reteaua wireless de acasa.

Control complet din varful degetelor

Ambele modele dispun de ecrane LCD tactile PureColor II de dimensiuni mari. Avand diagonala de 8,0 cm (3,2'') ecranele afiseaza imagini cu rezolutia de 460 mii pixeli, bine definite, ce ofera culori exceptionale si contrast ridicat. Folosind pictogramele personalizabile ce alcatuiesc meniul de navigatie de pe ecranul tactil, cu grad avansat de senzitivitate, utilizatorul beneficiaza de acces facil la setarile camerei, meniuri si la intreaga colectie de fotografii realizate, astfel incat acestea sa poata fi rapid selectate si incarcate pe retelele de socializare. De asemenea, ecranul tactil contribuie la performantele oferite de functionalitatea Canon Touch Shutter, care face posibila compunerea scenei si declansarea camerei cu o singura atingere a ecranului.

Creativitate point-and-shoot

Pentru cei care doresc sa obtina imagini excelente fara a face setari speciale ale camerei, noul mod Canon Smart Auto identifica acum pana la 58 de tipuri de scene diferite.

Noua functionalitate Face Identification (Face ID) inclusa in modul Smart Auto permite utilizatorilor sa obtina fotografii mai reusite cu prietenii si cu familia. Face ID permite utilizatorilor sa marcheze si sa inregistreze fetele membrilor familiei si datele de nastere ale acestora, apoi sa stocheze aceste informatii, iar cu ajutorul modului Smart Auto sa ajusteze setarile de imagine in consecinta. De exemplu, atunci cand fotografiati un copil care doarme, Face ID va identifica subiectul, va dezactiva automat blitul si va ajusta expunerea pentru a da mai multa luminozitate imaginii. Daca un copil in varsta de peste doi este identificat, aparatul foto se va comuta automat in mod Servo AF, in anticiparea unei miscari, permitand obtinerea de imagini mai clare ale copiilor, adesea dificil de surprins.

Fiecare model dispune de Multi-area White Balance, tehnologie care detecteaza prezenta mai multor surse de lumina si corecteaza echilibrul de culoare pentru fiecare, oferind imagini naturale, in conditii in care mai multe surse de lumina sunt prezente. O gama imbunatatita de moduri creative de fotografiere extinde gama de efecte pe care utilizatorii le pot folosi. In plus fata de Toy Camera, Miniature si Fish-eye Effect, noul efect Smooth Skin imbunatateste calitatea portretelor, in timp ce efectul Soft Focus simuleaza efectul oferit de catre un obiectiv soft-focus. Noile moduri de fotografiere ofera trei niveluri de efect, permitand utilizatorului sa aleaga un nivel potrivit subiectului.

Fotografii de inalta rezolutie, filmare HD

Pe langa fotografiile exceptionale, noile modele IXUS 510 HS si IXUS 240 HS pot inregistra filme Full HD (1080p) cu sunet stereo. Un buton dedicat inregistrarii video permite comutarea instantanee de la modul foto la cel video, in timp ce zoom-ul optic poate fi utilizat pentru filmare in cazul ambelor camere. De asemenea, conectivitatea HDMI integrata permite vizualizareafotografiilor si filmelor cu prietenii si familia direct pe ecranele televizoarelor HD. Pentru a ajuta utilizatorul sa rememoreze povestea din spatele imaginilor surprinse pe parcursul unei zile, modul Movie Digest surprinde patru secunde de film inainte de efectuarea fiecarei fotografii si combina toate clipurile video intr-unul de calitate HD (720p), un memento al evenimentelor zilei.

IXUS 510 HS: compact serios, cu stil de podium

Pe langa oferirea unor imagini de calitate deosebita, IXUS 510 HS conduce stilul IXUS la un nou nivel de top. Cu un senzor CMOS 10.1MP de mare sensibilitate si un exceptional zoom optic 12x, utilizatorii se pot bucura de flexibilitatea inregistrarii unei diversitati de subiecte la calitate exceptionala, iar apoi pot partaja imaginile utilizand modulul integrat de conectivitate Wi-Fi. Revenind la stilul clasic al design-ului original IXUS, liniile exterioare elegante, bine definite, ale modelului IXUS 510 HS simbolizeaza cu adevarat filozofia designului de lux al seriei IXUS, alcatuind un corp elegant, compact, care poate fi luat oriunde. Capacul futurist al obiectivului si finisarea mata, disponibila in nuante de negru sau alb adauga o nota de stil premium.

Canon=IXUS-510HS

IXUS 240 HS: stil exceptional si usurinta in utilizare

Combinand caracteristicile avansate cu utilizare fara efort, IXUS 240 HS este perfect pentru oricine se afla in cautarea unei camere care imbina stilul cu eleganta. Rezolutia de 16,1 MP ofera detalii exceptionale, in timp ce obiectivul original Canon ultra-wide de 24mm cu zoom optic 5x ofera flexibilitate ridicata, in orice buzunar. Disponibil in cinci culori metalice contemporane, astfel incat utilizatorii sa poata alege un stil potrivit personalitatii lor, IXUS 240 HS este ideal pentru fotografierea in cadrul vacantelor sau serilor petrecute impreuna cu prietenii.

Cele mai citite