Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech a lansat Touch Mouse M600

Logitech a lansat Touch Mouse M600, un mouse ce dispune de o suprafata tactila ce iti permite sa navighezi intuitiv cu ajutorul degetelor.

''Utilizatorii se obisnuiesc sa foloseasca varful degetelor pentru a naviga pe smartphone-uri si tablete,'' a precizat Todd Walker, brand manager in cadrul Logitech. ''Pentru multi utilizatori aceste gesturi au devenit ca o a doua natura. Logitech Touch Mouse M600 reflecta aceasta evolutie in modul in care interactionam cu lumea digitala, miscarile intuitive devenind ceva natural.''

Cu mouse-ul Logitech Touch Mouse M600 poti face scroll si swipe oriunde degetele tale se aseaza pe mouse. Dispunand de un design modern, margini rotunjite si linii ergonomice, acest mouse tactil sta confortabil in palma si este un companion perfect pentru laptop.

Logitech-Touch-Mouse-M600

Software-ul Logitech Flow Scroll ajuta ca scrolling-ul sa fie neintrerupt, asemanator scrolling-ului de pe un smartphone. Gliseaza cu degetul suprafata tactila pentru a experimenta o derulare continua pe paginile de Internet.

Forma unica a mouse-ului este conceputa asa incat sa poti face exact ce iti doresti, selectare, click si scroll. Este alegerea perfecta pentru stangaci si dreptaci, exista arii de click care pot fi redistribuite cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint. In plus, Logitech Touch Mouse M600 include un receiver mic Unifying la care se pot conecta printr-un port USB pana la sase mousi si tastaturi compatibile.

Logitech Touch Mouse M600 a fost distins cu distinctia International CES Innovations 2012 Design and Engineering Award la categoria Computer Peripherals.

Logitech Touch Mouse M600 va fi disponibil de la mijlocul lunii februarie la un pret recomandat de 69,99 Euro.

Cele mai citite

Error: No articles to display