Motorola Motoluxe prezentat inainte de MWC 2012

Motorola a dezvaluit oficial Motorola Motoluxe, un telefon cu Android 2.3 si camera de 8 megapixeli.

Motorola a lansat cel mai recent telefon cu Android subtire si elegant. Motorola Motoluxe a fost prezentat oficial inainte de MWC 2012.

Cel mai recent telefon de nivel inalt a fost prezentat inainte de congresul Mobile World care va avea loc la Barcelona luna aceasta. Motorola Motoluxe are o grosime de doar 9.8 mm si display de 4 inch.

Motorola Motoluxe

"Combinand stilul elegant cu inteligenta Android, Motoluxe este ideal pentru cei care vor cea mai recenta tehnologie intr-un pachet sofisticat," spune Marcus Frost, Director Senior de Marketing Motorola Europa. "Nu numai ca este un smartphone cu ecran mare si instrumente extraordinare pentru divertisment, dar este si accesibil."

Caracteristici Motorola Motoluxe

Avand un display de 4 inch cu rezolutie 480 x 854, Motorola Motoluxe se afla pe nivelul de sus al smartphone-urilor medii cu sistem de operare Android 2.3 Gingerbread alaturi de interfata Motorola MotoSwitch.

O camera de 8 megapixeli aflata in partea din spate ofera abilitati de inregistrare a imaginilor cu flash LED integrat alaturi de camera VGA in partea din fata. Un procesor de 800MHz este inclus alaturi de spatiu de stocare de 300MB ce poate fi extins prin intermediul microSD.

Esti impresionat de cel mai recent copil de pe scena smartphone-urilor de nivel mediu sau crezi ca Motorola ar trebui mai degraba sa se concentreze la crearea unui competitor pentru iPhone si Samsung Galaxy S2?

Cele mai citite