Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatii Android: Google Chrome

Chrome pentru Android Beta a sosit, aducand file noi si sincronizare simpla cu browserul de pe desktop. Cu toate astea, este disponibil acum doar pentru procentul mic de utilizatori Android Ice Cream Sandwich.

Google a lansat in sfarsit o versiune a cunoscutului navigator web Chrome pentru smartphone-urile cu Android.

Google Chrome Beta cu Android soseste pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android Ice Cream Sandwich, ceea ce inseamna ca aplicatia nu este inca disponibila pentru procentul covarsitor de mare de utilizatori Android.

Aplicatia aduce sincronizarea filelor ceea ce inseamna ca paginile deschise in browser-ul de pe desktop vor fi transmise automat smartphone-ului prin autentificare pe Chrome, ceea ce inseamana ca daca terbuie sa pleci de la calculator poti sa-ti iei pe telefon ce citeai cu un efort minim.

google-chrome-for-android-now-available

Credem ca aceasta functionalitate este extrem de importanta cand citesti un articol captivant despre situatia armelor nucleare din Iran, dar trebuie sa te duci la toaleta in timpul programului de munca. Probabil ca Google s-a gandit ca e utila atunci cand trebuie sa pleci de acasa sau ceva de genul.

Chrome pentru Android se sincronizeaza de asemenea cu site-urile preferate, site-urile vizitate anterior si beneficiaza de caracateristica de cautare rapida asociata cu versiunea pentru desktop a navigatorului web.

Alte caracteristici noi includ o interfata cu file refacuta despre care Google spune ca iti va permite sa rasfoiesti filele deschise.

Exista de asemenea o caracteristica Link Preview, care iti permite sa maresti zoom pe toate link-urile evidentiate de pe pagina.

Speram ca Google va oferi noul browser in curand si celorlalti utilizatori Android sau cel putin sa puna presiune pe partenerii sai de productie pentru ca toata lumea sa obtina Android 4.0, acesta fiind desigur planul initial.

Cele mai citite

Error: No articles to display