HP aduce cele mai noi laptopuri si imprimante pe partiile din Poiana Brasov

Pentru a sarbatori cum se cuvine instalarea cu drepturi depline a iernii, HP a pregatit o surpriza pentru toti iubitorii sporturilor de iarna aflati in cautarea noutatilor si a unui plus de adrenalina in statiunile de la munte. In weekend-ul 10-12 februarie, HP si partenerul Microsoft Romania se muta pe partia Bradul din Poiana Brasov, unde vor prezenta cele mai noi si mai interesante laptopuri si imprimante din portofoliu.

In plus, in fiecare zi, de vineri pana duminica, toti cei aflati in Poiana vor putea sa isi demonstreze iscusinta pe schiuri sau snowboard in cate doua competitii zilnice, iar cei mai talentati dintre ei pot castiga unul dintre zeciile de premii puse la bataie, de la laptopuri HP cu sistem de operare Windows si imprimante cu ePrint, la accesorii distractive, precum casti audio sau camere web HP.

Programul dinamic al sfarsitului de saptamana va fi completat printr-o petrecere after ski deschisa sambata dupa-amiaza cu un concert plin de energie sustinut de Guess Who, direct pe partie.

In acelasi timp, toti cei care cauta putina relaxare, se pot refugia la baza partiei in cortul HP, unde vor avea ocazia sa testeze cele mai noi colectii de laptopuri ale companiei pentru a gasi modelul potrivit perfect stilului lor.

Dintre laptopurile prezentate publicului se remarca HP Envy 17 3D, un model premium cu abilitati audio si video de exceptie, care face chiar si cele mai complexe activitati de editare foto sau video mai simple, mai rapide si mai distractive. HP Envy 17 3D integreaza tehnologia HP 3D Cinema Technology, o solutie inedita de vizionare a filmelor in format 3D. Astfel, datorita ochelarilor speciali HP 3D Active Shutter, care se conecteaza wireless cu echipamentul, si a ecranului HP 3D Ultra BrightView Infinity LED de 17,3 inch, utilizatorii se pot bucura de imagini 3D de o claritate exceptionala, pentru o experienta de vizionare iesita din comun si culorii vii, realiste.

Parada laptopurilor pe partie este completata de modelele Pavilion dm1 si Pavilion dm4 Beats Edition, doua echipamente gandite special pentru a tine pasul cu stilul de viata dinamic si cerintele de performanta ale celor mai exigenti amatori de divertisment. Pavilion dm1 este un laptop ultraportabil cu display de 11,6 inch, care se remarca printr-un design slim, de doar 1 inch, elegant si modern in acelasi timp. Atat dm1, cat si dm4 incorporeaza tehnologia Beats Audio, o solutie realizata printr-un parteneriat exclusiv cu Dr. Dre care, cu ajutorul unor programe speciale de amplificare a sunetelor, le ofera pasionatilor de tehnologie si muzica garantia unui sunet clar si dinamic.

Un model extrem de interesant prezentat de HP este noul HP Pavilion dv6, pe care toti cei prezenti pe partia Bradul il vor putea testa in premiera inainte de lansarea sa oficiala in magazine in luna martie. Cu un design interesant care se remarca prin linii precise si o gama de culori inchisa si foarte eleganta, Pavilion dv6 imbina in mod creativ abilitati iesite din comun de redare a sunetului, sustinute de tehnologia Beats Audio si patru boxe cu un subwoofer puternic, cu o imagine grafica de calitate oferita de display-ul HD LED BrightView de 15,6 inch.

Iubitorii de tehnologie vor putea testa si noul TouchSmart 520, un PC all-in-one care asigura o experienta tactila unica. Datorita unei diagonale inovatoare de 23 inch, un ecran full HD touch screen, dar si a unui numar impresionant de aplicatii sustinute de un procesor quad core mai rapid, echipamentul ofera un nivel de performanta greu de egalat de alte sisteme similare.

Fanii sporturilor albe care viziteaza cortul companiei vor putea sa testeze si cele mai noi multifunctionale din portofoliul HP, HP Photosmart 6510 e-All-in-One, HP Photosmart 7510 e-All-in-One si HP ENVY 110 e-All-in-One. Toate aceste trei multifunctionale beneficiaza de cea mai noua tehnologie de imprimare, HP ePrint, prin care un utilizator poate imprima de la distanta orice document atasat unui mail trimis catre adresa unica a echipamentului. Nu este nevoie decat ca imprimanta sa fie conectatat la o retea wireless care sa permita accesul la Internet. Un echipament revolutionar, cu un design inedit si elegant si o inaltime de doar 10 cm, HP ENVY 110 se integreaza perfect in orice birou, dar si intr-o locuinta cu mult stil, alaturi de alte echipamente hi-tech. Panoul frontal este mobil si este actionat automat atunci cand se imprima.

Modelele de HP Pavilion dm1, HP Pavilion dm4 Beats Audio, TouchSmart 520, si toate cele trei multifunctionale sunt disponibile in concept store-ul HP Brand Store din Plaza Mall Bucuresti si in reteaua nationala de distribuitori autorizati ai companiei. HP Pavilion dv6 va fi disponibil pe piata locala la inceputul lunii martie, iar HP Envy 17 3D poate fi adus la comanda.

hp-logo

Cele mai citite