ASUS a lansat seria de netbook-uri Eee PC 1025 Flare

ASUS a lansat seria de netbook-uri Eee PC 1025 Flare, echipate cu procesoare Intel Atom Cedar Trail. Noile modele aduc un design nou, fiind disponibile in 11 variante cromatice. Cel mai nou procesor Intel Atom dual-core ofera performante grafice de patru ori mai mari fata de generatiile anterioare, consumand totodata mai putina energie. Eee PC 1025 Flare este optimizat energetic prin ASUS Super Hybrid Engine II, cu tehnologie Instant On, care permite iesirea din modul de asteptare in numai 2 secunde si pana la 21 de zile de regim standby. Rularea filmelor Full HD 1080p pe televizoarele HD este posibila prin intermediul iesirii HDMI, Eee PC 1025 oferind si suport Blu-ray 2.0. Conectivitatea cu alte dispozitive este facilitata de tehnologiile USB 3.0, DLNA si Wi-Fi Direct.

Asus-Eee-PC-1025-Flare

Design complet nou

Seria Eee PC 1025 Flare este disponibila in 11 culori diferite, printre care Addict Pink, Mysterious Blue si Plucky Purple. ASUS a imbunatatit design-ul prin adaugarea finisajelor cu aspect metalic pe capac, precum si a elementelor cromate pe lateralele netbook-ului.

Cu ajutorul tehnologiei exclusive ASUS Super Hybrid Engine II cu Instant On, Eee PC 1025 Flare poate porni din regimul de asteptare in numai 2 secunde. Functiile integrate pentru securitate asigura protectia informatiilor, datele utilizatorului fiind salvate pe hard disk atunci cand bateria scade sub 5%.

Performante de top si autonomie extinsa

Seria Eee PC 1025 Flare este echipata cu cele mai noi procesoare dual-core Intel Atom Cedar Trail tactate la 1.86GHz, si suporta pana la 2GB de memorie DDR3 si hard disk-uri de pana la 500GB. Utilizatorii primesc si 3GB spatiu de stocare in ASUS WebStorage. Cele mai recente procesoare Intel Atom ofera performante grafice de patru ori mai mari comparativ cu generatiile anterioare si suport complet pentru filme la calitate Blu-ray. Tehnologia Super Hybrid Engine II administreaza eficient energia bateriei si ofera o autonomie de pana 12 ore la o singura incarcare.

Multimedia si partajarea fisierelor

Seria Eee PC 1025 Flare ruleaza filme Full HD 1080p. Modulele integrate Wi-Fi 802.11b/g/n si Bluetooth 3.0 pastreaza utilizatorii conectati in timp ce USB 3.0 furnizeaza viteze de transfer a datelor de 10 ori mai mari decat USB 2.0. Cu ajutorul suportului DLNA, utilizatorii pot transmite muzica, fotografii si filme direct catre echipamentele compatibile de acasa precum televizoarele de ultima generatie.

Asus-Eee-PC-1025-Flare-stanga

Wi-Fi Direct permite utilizatorilor sa transfere wireless fisiere intre Eee PC 1025 Flare si alte dispozitive, fara a se conecta la o retea. Aceasta facilitate este foarte convenabila pentru partajarea rapida a fisierelor.

USB Charge ofera utilizatorilor posibilitatea de a incarca echipamentele electronice, precum telefoane si tablete, prin intermediul portului USB, chiar si atunci cand netbook-ul este oprit.

Asus-Eee-PC-1025-Flare-dreapta

Camera web inteligenta

Functia Smart Camera dispune de un zoom 4x, care permite utilizatorilor sa focalizeze rapid imaginile in functie de distanta la care se afla de camera. Un capac glisant acopera camera web pentru mai multa intimitate.

Primul model care va ajunge in Romania spre sfarsitul lunii martie va fi Eee PC 1025C (varianta gri), pretul aproximativ fiind de 1499 lei. Modelul 1025CE va costa in jur de 1599 lei.

Cele mai citite