Iti dau reducere 1% la PC Garage

Studio 38 si Electronic Arts lanseaza Kingdoms of Amalur

  • Published in Stiri RPG

Big Huge Games si Studio 38 au anuntat lansarea mult anticipatului RPG Kingdom of Amalur: Reckoning. Acest joc este creat in viziunea unei echipe formidabile, scriitorul R.A Salvatore, creatorul seriei Spawn Todd Macfarlane si Ken Rolston, mintea din spatele jocurilor Morrowind sau Oblivion. Titlul avanseaza conceptul de "open world RPG" cu actiune brutala si satisfacatoare, oferind jucatorilor milioane de combinatii, arme si armuri, oferind o experienta unica pentru fiecare.

Electronic Arts si Studio 38 au dezvaluit si "House of Valor", un DLC care extinde lumea intalnita in Kingdoms of Amalur oferind jucatorilor cateva questuri exclusive. Marele campion Tyr Magnus va provoca jucatorii sa participe in Arena Curajului, unde vor intalni noi prieteni si adversari pe drum. In plus, jucatorii vor putea vizita Battle Board-ul arenei avand acces la o varietate aproape nesfarsita de provocari. Prin completarea acestor obiective bonus, jucatorii pot castiga itemuri unice si alte recompense. "House of Valor" este valabil jucatorilor care au cumparat jocul nou sau la 800 de Microsoft Points si 9.99$ pe Play Station Network.

Cei care vor juca Reckoning vor descoperi ca experienta lor este pe cat se poate de customizabila prin progresia lor, descoperind noi destine, abilitati si manevre bazate pe stilul lor individual. In Reckoning, jucatorii se lasa cuprinsi de o lume fascinanta plina peisaje extraordinare, orase misterioase, personaje colorate si creaturi fantastice.

kingdoms-of-amalur

Cele mai citite