Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Gameloft lanseaza Real Football 2012

Gameloft se pregatesc pentru lansarea Real Football 2012 pentru Android. Ultima versiune a jocului aduce o imbunatatire in grafica si design cu peste 350 de jucatori, 14 ligi de fotbal si un content-editor.

Content Editorul permite jucatorilor sa creeze si sa impartaseasca experienta lor personala cu prietenii. Astfel, utilizatorul isi poate imagina un joc intre Bolivia si Romania, sau unul dintre Manchester si U. Cluj cu jucatori personal selectati. Fanii infocati ai fotbalului pot sa isi creeze meciurile ideale si sa imparta toate aceste experiente comunitatii online.

Jocul mai dispune de o informare constanta a rezultatelor din cupe prin RSS-feed oficial integrat in meniul jocului. De asemenea jucatorii pot dezbate cele mai tari faze din meciuri pe un forum live si sa isi incarce imagini cu fotbalisti favoriti in galeriile de imagini. In cele din urma, jucatorii pot transmite prin SMS rezultatele primite live.

Real Football 2012 este disponibil acum atat pentru device-uri cu iOS, cat si cu Android, crescand astfel comunitatea de fani ai fotbalului pe mobil.

2-Real-Football-2012-Java-games-juegos-descargas-soccer

Cele mai citite

Error: No articles to display