Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Gazillion inchide Fortune Online

Chiar daca nu a fost vreodata lansat in Europa, site-ul oficial prezentand de la inceput mesajul 'Va fi disponibil in curand si in regiunea dnv..', Gazillion a anuntat astazi inchiderea MMORPG-ului cu tenta de Diablo 2, Fortune Online, pentru a-si indrepta atentia spre MMO-urile licentiate Marvel, Super Hero Squad Online si Marvel Heroes (fostul Marvel Universe).

Nicio data oficiala nu a fost facuta publica, cu privirea la inchiderea definitiva a serverelor jocului si nici daca echipa ce se ocupa in momentul de fata de dezvoltarea jocului va fi data afara sau redistribuita celorlalte doua proiecte existente.

Drepturile asupra jocurilor online Marvel au fost achizitionate in 2009, cu putin timp inainte ca Disney sa cumpere Marvel. Avand in vedere aceste lucruri, ne putem gandi ca o posibila cumparare a companiei Gazillion sau ofertare pentru drepturile jocurilor poate fi in plan.

fortune online

Cele mai citite

Error: No articles to display