Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Mass Effect 3 demo a fost lansat!

  • Published in Stiri RPG

ME3coverDemo-ul Mas Effect este in sfarsit valabil pentru download pentru Xbox360, Playstation3 si PC. Mass Effect 3 este probabil cel mai asteptat joc al anului 2012, cu o multime de imbunatatiri fata de celelalte doua titluri. Demo-ul ne ofera un preview plin de actiune atat pentru incepatori cat si veteranii care se intorc inapoi in universul Mass Effect.

In apropierea lansarii, Bioware au anuntat astazi publicarea noul lor trailer "Recucereste Pamantul!" care isi va face debutul Duminica in timpul ultimului Episod "The Walking Dead", serialul Horror, post apocaliptic, castigator al unui premiu Emmy si nominalizat la Golden Globes.

"Sunt incredibil de mandru de ceea ce echipa a reusit cu Mass Effect 3, si sunt foarte emotionat pentru fanii nostri care vor avea accesul la ceva foarte, foarte special cand vor juca demo-ul astazi" a declarat Casey Hudson, producatorul executiv din spatele seriei Mass Effect.

Demo-ul de la Mass effect incepe cu un atac devastator al Reaperilor asupra pamantului. Mai include o misiune single player dintr-o faza mai avansata a jocului. Jucatorii vor fi capabili sa aleaga numele, sexul si trasaturile fizice ale comandantului Sheppard. Aceste alegeri initiale impreuna cu istoricul lui Sheppard din celelalte doua titluri va face jocul sa se rescrie astfel incat jucatorul sa stie ce s-a intamplat intrecut si sa inceapa in forta. In plus Mass Effect 3 permite trei tipuri de joc diferite: Story - care se focalizeaza pe conversatii si micsoreaza dificultatea jocului; Actiune care se bazeaza pe combat, iar deciziile sunt pre-selectate in anumite scene interactive; si roleplaying care aduce inapoi experienta clasica intalnita in celelalte doua titluri Mass Effect.

Toate setarile pot fi modificate in joc si toate sunt valabile in demo. Mss Effect 3 va fi unul din putinele pre-launch demos care va suporta voice recognition de pe Kinect. Tot in demo gasim o monstra din noul Multiplayer pentru Mass Effect 3. Pentru prima oara de la lansarea primul joc, Mass Effect 3 va avea un gameplay cooperativ ca parte din sistemul Galaxia in Razboi, care va oferi jucatorilor capacitatea sa conecteze progresul din Multiplayer sau alte aplicatii direct in campania prinicipala din joc in lupta lor pentru salvarea galaxiei. Aceasta parte a demo-ului va fi deblocata pe data de 17 Februarie 2012. Pentru jucatorii care au activat online Pass-ul de la Battlefield 3, multiplayerul este valabil de astazi.

Cele mai citite

Error: No articles to display