Eroare
 • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
  The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
 • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Grand Slam Tennis 2 in magazine acum

475px-Grand Slam Tennis 2Grand Slam Tennis 2 este valabil in magazine de astazi. Aceasta noua serie va aduce pentru prima data tenisul in hd pentru prima data pe Xbox360, PS3 (cu suport pentru Playstation Move). EA sports Grand Slam Tennis 2 va avea atleti ai trecutului dar si cei actuali inclusiv Novak Djokovic, Serena Williams, John McEnroe sau Rafael Nadal, si este singurul care sa ii aiba pe toti in patru campionate Grand Slam.

"Suntem emotionati sa folosim puterea acestor console HD si sa aducem nivelul de autetincitate si adancime pentru care EA Sports este cunoscut" a declarat Dean Richards, General Manager al departamentului Team&Action Sports, Ea Sports.

"Cred ca aducem prima inovatie in domeniul tenisului cu sistemul Total Racquet Control System, si reusim sa punem racheta de tenis in mana jucatorului cu ajutorul integrarii sistemului PlayStation Move"

EA Sports Grand Slam Tennis 2 va include mai multe noi functii printre care si:

 • Un nou control al rachetei de tenis: Arunca fiecare pasa cu analog Stick-ul drept, si poti sa arunci frontal, prin spate, peste cap si voleiuri cu precizie, acuratete si forta necesara.
 • Devin-o un campion: Poti sa devii un adevarat campion al turneului Grand Slam prin castigarea tuturor mari compionate in sucesiune - inclusiv Wimbledon (valabil doar penru EA Sports Grand Slam Tennis)
 • Suport pentru Playstation Move: Motion Control-ul iti permite sa te ridici in picioare si sa te simti ca un participant.
 • Legende de Ieri si Astazi: Joaca cu sau impotriva a 20 de jucatori care au castigat recunoastere internationala pentru performantele lor, inclusiv Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Bjorn Borg, Maria Sharapova, Serena si Venus Williams
 • AI Profesionist, Realist, Organic (P.R.O.): Stilurile si comportamentele tipice ale celor mai buni jucatori din lume, de la miscarile lor tipice la reactiile lor emotionale, toate prinse in joc. Strategii si tactici realiste sunt cheia ta catre suces impotriva fiecarei legente, fie ca joci pe un teren dur, pe pamant sau pe iarba
 • Turneul ESPN Grand Slam: Retraieste sau rescrie unele din cele mai memorabile momente din tenis. De la Bog impotriva lui McEnroe, la Nadal versus Fderer, joaca in stilul tau prin istorie, deblocand mai mult de 25 de momente impresionante din turneele Grand Slam.
 • EA Sports Game Face: Poti sa folosesti creatorul online de avatar pentru a iti crea propriul tau personaj 3D pe care sa il folosesti in joc.

Cele mai citite

Error: No articles to display