Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Warp pe XBLA si Pc a fost anuntat

  • Published in Stiri Arcade

boxartlgDeveloperul independent Trapdoor si Electronic arts au anuntat astazi noul lor titlu, un sci-fi Stealth Action puzzler, valabil pe Xbox Live Aracade pe 800 de Microsoft Points. Warp a fost recomandat de IGN, care au declarant ca jocul este "distractive si intunecat pe cat de mult vrei tu" si este primul titlu din Xbox Live Arcade "House Party" pentru Xbox360, o lista a celor mai bune jocuri downloadable de pe Xbox Live Arcade.


Jucatorii vor intra in rolul lui Zero, un extaterestru portocaliu adorabil, dar letal care are sa se revanseze fata de cercetatorii care l-au prins si supus la experimente dureroase. Dar abilitatile fatale il pot ajuta sa scape iar jucatorii trebuie sa il ghideze intr-un loc sigur.


Warp ofera un gameplay dynamic, si ofera jucatorilor sansa sa se razbune pe oricare om pe care il intalnesc sau sa se ascunda si sa isi planuiasca drumul pentru a evada fara sa ucida pe nimeni. Dincolo de conceptele traditionale ale joculilor video, Warp ofera puzzle-uri care sunt inteligente si intuitive prin care jucatorii decid cum sa treaca peste diferite obstacole. Jucatorul trebuie sa isi combine abilitatile pentru a depasi provocarile din fiecare camera, dar in acelasi timp sa aiba cel mai inalt scor.


Warp va fi valabil in State pe Playstation Network si PC pe 14 Martie 2012, pentru 9.99$. In Europa, jocul va fi valabil pe Playstation Network pe 14 Martie 2012. Pentru mai multe detalii vizitati www.ea.com/warp.


Cele mai citite

Error: No articles to display