Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Deep Black: Reloaded va fi lansat pe 1 Martie

DB cover PCNEWDeveloperul independent Biart Company au anuntat astazi ca viitorul lor 3rd Person Shooter va fi valabil pe PC pe 1 Martie prin Digital Download. Deep Black Reloaded urmareste o poveste intr-un viitor dezolat plin de terorism si spionaj, in care jucatorii sunt angajati intr-o lupta disperata pentru suprematia mondiala si securizarea unei arme biologice foarte sofisticate.


Pentru a downloada demo-ul vizitati: Demo


In Deep Black: Reloaded jucatorii vor intra in cele mai adanci ape inarmati pana in dinti cu echipamente subacvatice, un jetpack si un harpon integrat in costum, toate create pentru lupta cu teroristi la mare adancime. Cu majoritatea jocului sub ape, fanii action-adventure va trebui sa invete cum sa se infiltreze in teritoriile inamice si cum sa lupte cu fortele ostile.


In detaliu, Deep Black: Reloaded este un mister sci-fi care se intampla intr-un viitor apropiat, amestecand spionajul si posibilitatea unui dezastru biologic, in care jucatorii se afla intr-o lupta disperata pentru suprematia mondiala si controlul unei arme biologice care ar putea aduce sfarsitul lumii.


Versiunea PC este compatibila cu Nvidia 3D Vision pentru cea mai satisfacatoare experienta 3D si poate fi controlat cu controllerul Razer Hydra. Folosind Engine-ul unic dezvoltat de Biart Company, Deep Black va ajunge pe Xbox360 prin Xbox Live Arcade si pe Play Station Tray prin 505 games, mai tarziu anul acesta.


Cele mai citite

Error: No articles to display