BenQ MW860USTi - proiector interactiv

BenQ lanseaza in Romania noul proiector interactiv cu distanta scurta de proiectie, MW860USTi. Creat pentru a oferi profesorilor si studentilor cea mai interactiva experienta in mediul educational, nou proiector dispune de o serie de functii care ii confirma statutul de instrument educational versatil, incluzand a doua generatie de tehnologie interactiva PointDraw marca BenQ, software-ul interactiv QDraw 2.0, PointDraw 2.0 si suport pentru utilizare concomitenta a doua pen-uri.

Luminozitatea ridicata, rezolutia WXGA, capacitatea de proiectare pe distante ultra scurte, tehnologia de iluminare DLP® Link™, difuzoarele de 20W incorporate, conectivitatea LAN, portul USB si multe alte caracteristici, reprezinta cea mai buna alegere pentru scoli.

''Anul trecut am lansat o solutie interactiva inovativa care elimina grija profesorilor pentru calibrarea sistemului si le permite sa predea din orice punct al clasei'', declara Peter Chen, EVP si Manager General al BenQ Technology Product Center. ''Anul acesta am dezvoltat aceasta solutie prin dublarea interactivitatii si a functiilor oferite, care recomanda aceste noi modele ca unele din cele mai avansate dispozitive interactive din piata.''

A doua generatie de tehnologii interactive de proiectie introduce cel mai nou accesoriu - PointDraw Pen 2.0, pentru a oferi un timp de raspuns mai scurt si pe o distanta de pana la aproape 8 metri fata de tabla sau suprafata proiectata. Totodata, noul software interactiv QDraw 2.0 ofera un control siumultan a 2 pen-uri, permitand astfel utilizarea simultana de catre student si profesor. Studentii se pot bucura de propriile contributii la lectii, prin bara de control aflata sub cea dedicata profesorilor. Ca si predecesoarea ei, noua tehnologie interactiva de proiectare PointDraw nu necesita calibrarea sistemului. Profesorii pot incepe cu usurinta sa predea doar pornind proiectorul si pen-urile PointDraw.

Benq-MW860USTi

BenQ MW860USTi are un raport de proiectie de 0,37, ceea ce inseamna ca de la o distanta de doar 0,5 m de ecran poate proiecta o imagine de 1,6 m. Proiectorul dispune de tehnologie 3D, care maximizeaza experienta educationala, oferindu-le profesorilor sansa de a face prezentari cat mai realiste, iar posibilitatea utilizarii simultane a doua pen-uri sporeste gradul de interactivitate a lectiei.

Rezolutia WXGA (1280x800), luminozitatea de 3000 ASNI lumeni si rata contrastului de 2600:1 imbunatatesc calitatea imaginilor proiectate.

Designul fara filtre speciale de praf, difuzoarele incorporate de 20W, suportul pentru microfon si posibilitatea de redare direct de pe stick-ul USB, fac din noul BenQ MW860USTi o solutie educationala performata, dar si extrem de economica din punct de vedere al costurilor suplimentare si de intretinere efectuate in timp.

LAN Display si LAN Control sunt functiile de setare si control rapid ale proiectorului de la distanta prin reteaua LAN sau wireless(optional), dar ofera si posibilitatea de management si proiectie pe acelasi proiector simultan din patru surse de semnal sau de pe aceeasi sursa pe maxim opt video-proiectoare. Direct Power On, Quick Auto Search, Panel Key lock, Teaching Template, Wall Color Correction, Quick cooling, Presentation timer, Auto Power off si Meniul in limba romana fac din MW860USTi un proiector extrem de performant pentru orice tip de activitate: educatie, business sau entertainment.

Cele mai citite