Camera Kodak Playtouch HD 1080p

Camera pretioasa cu caracteristici impresionate isi arata fata.

Kodak a anuntat prima camera care realizeaza capturi video HD 1080p. Playtouch, competitorul direct al camerei Sanyo Xacti VPC-PD2BK, va fi disponibila la sfarsitul acestui an. Camera suporta card de memorie SD/SDHC de pana la 32 GB, ceea ce va permite sa capturati pana la 10 ore video HD si sunet stereo.

Camera stilata Playtouch are un ecran de 3 inch, care va permite editare video, precum si USB extensibil pentru incarcare si conectare la calculator. Are un ecran LCD care poate fi cu usurinta utilizat chiar si in lumina soarelui si o interfata pentru microfon extern.

Peste tot prezentul buton pentru "share" isi face de asemenea aparitia, permitandu-va sa incarcati pozele sau imaginile pe YouTube si Facebook, atunci cand camera este conectata la calculator. Camera Playtouch va fi disponibila in Statele Unite in toamna aceasta la un pret de 230 de dolari si va fi disponibila in 5 culori de la Smoke Gaze (negru) la Cabana (portocaliu). Nu exista inca detalii referitoare la lansarea camerei in Romania, dar va vom tine la curent.

 

kodak playtouch

Cele mai citite