Eroare
 • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
  The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
 • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Mass Effect 3 va fi bestial!

 • Published in Stiri RPG

Ce-a de-a treia instalare din seria Mass Effect promite a fi cea mai avansata dintre toate, promitand mai multe elemente RPG si mai multa actiune decat oricare alt titlu din serie. Am pus mana pe Demo care era valabil pe Origin si dupa cateva ore, am ajuns la concluzia ca Mass Effect 3 are foarte mult potential.ME3

Despre Demo

Jocul ofera capacitatea sa creem un Sheppard de la zero sau sa continuam cu preset-ul. Preset-ul pentru maleShep a ramas acelasi iar FemShep a fost remodelata. Dupa ce am trecut de Character Creation/Character Selection avem de selectat unul din cele trei Game Mode:

 • Action – In Action jocul va fi structurat in asa fel incat dialogul va fi pre-selectat prin cut-scenes amestecat cu putine alegeri Renegade/Paragorn;
 • Roleplaying – In Roleplaying, Mass Effect va fi structurat la fel ca in titlurile precedente;
 • Story – In Story Mode dificultatea este scazuta considerabil, level-up se face automat si se subliniaza mai mult povestea jocului.

In cele din urma va trebui sa alegem care din personaje au murit in titlurile trecute si putem intra in joc. Din nefericire, Demo-ul nu avea suport pentru a incarca salvarile din jocurile precedente.

In Joc

Demo-ul este construit in doua etape. Prima etapa este cel mai probabil si inceputul jocului oficial in care Sheppard este reinvestit in functie, dupa ce Reaperii ataca Pamantul. A doua etapa este o sectiune mai tarzie in joc, cu un Sheppard de level mai mare si mai bine inarmat. Ambele pot fi terminate in maxim 15-20 de minute de un jucator experimentat, iar in Story-mode demo-ul poate lua intre 15 si 20 de minute de la cap la coada.

Multiplayer

Un debut in seria Mass Effect o reprezinta multiplayer-ul care este locked in Demo pana pe data de 17 Februarie. Multiplayerul este valabil din data de 14 Februarie pentru cei care au cumparat Battlefield 3.

Misiunile constau in multiplayer cooperativ in care mai multi jucatori trebuie sa se lupte impotriva mai multor valuri de adversari, majoritatea operativi Cerberus, pe diferite campuri de lupta care pot fi vazute si in Single Player. Jucatorii trebuie sa supravietuiasca acestor valuri, dar in acelasi timp trebuie sa se ocupe de mici obiective secundare, cum ar fi recuperarea unor pachete, apararea unui aliat sau hackul asupra unui beacon. La ultimul val, jucatorii trebuie sa se retraga inapoi la starting zone pentru a fi evacuati de shuttle. Daca reusesc acest lucru, meciul va fi castigat.

In Multiplayer, jucatorul isi poate crea propriul lor personaj de la zero, cu armuri si culori unice. Fiecare clasa din joc este valabila numai anumitor rase, de exemplu Human poate alege toate clasele, dar Asari nu pot alege decat Adept sau Vanguard. In plus, caracterele pot avansa in level si alege noi abilitati. Level-ul maxim in multiplayer este 20.

Concluzie

Mass Effect 3 va fi lansat pe data de 6 Martie. Pana atunci va putem spune ca jocul are potential sa depaseasca Mass Effect 2 in termeni de calitate, si Mass Effect 1 in termeni de varietate.

Cele mai citite

Error: No articles to display