Fujitsu a prezentat gama de notebook-uri LIFEBOOK

Fujitsu a prezentat gama de notebook-uri LIFEBOOK bazata pe cea de-a doua generatie a procesoarelor Intel® Core™ si echipate cu tehnologii software precum Intel® Anti-Theft si Intel® Wireless Display. In cadrul unui eveniment de presa, Fujitsu si Intel au realizat prima demonstratie live a tehnologiei Intel® Anti-Theft din Romania si au prezentat mai multe inovatii ale notebook-urilor Fujitsu, precum 3G/UMTS integrat, compartimentul modular sau Fujitsu Bay Projector.

Integrand tehnologia Intel® Anti-Theft in echipamentele sale, Fujitsu aduce functionalitati suplimentare, prin parteneriate cu producatori de sisteme de securitate precum Absolute sau Computrace, permitand astfel ca in baza unor abonamente, utilizatorul sa beneficieze in cazul furtului de localizarea echipamentului, de stergerea datelor (in sistem remote) sau chiar de recuperarea acestora. Aceste optiuni pot fi achizitionate separat sau intr-un singur pachet prin produsul Advanced Theft Protection care combina toate cele 3 functionalitati. Cea mai noua versiune a Intel® Anti-Theft este disponibila pentru notebook-urile bazate pe cea de-a doua generatie a gamelor de procesoare Intel® Core™ si Intel® Core™ vPro™.

Fujitsu, companie cu o traditie de peste 30 de ani, este primul brand care a introdus 3G/UMTS integrat, dar si conceptul de Modular Bay, ce permite utilizatorilor sa adauge o a doua baterie, daca este nevoie de o autonomie mai mare, un al doilea hard disk, pentru o capacitate mai mare sau un bay projector. Fujitsu Bay Projector aduce mobilitate, fiind silentios, usor de instalat si de transportat in comparatie cu un videoproiector traditional. Odata conectat la notebook, acesta poate fi folosit imediat, fara a mai fi nevoie de instalare. Claritatea imaginii poate fi ajustata rapid si usor prin intermediul panoului de control, iar tehnologia laser beam asigura un contrast puternic si culori vii.

''Fujitsu LIFEBOOK este un brand cu o traditie de peste trei decenii, iar calitatea superioara a produselor cu care ne prezentam in fata utilizatorilor a dus la cresterea increderii acestora in brandul nostru. Parteneriatul cu Intel ne faciliteaza accesul catre tehnologii si procesoare de ultima generatie. Acestea ne sustin eforturile de a oferi clientilor echipamente avansate, care sa le sporeasca performantele in munca, oferindu-le in acelasi timp placere in utilizare'', a declarat Stefan Kero, Country Manager Fujitsu Romania.

Nici la capitolul ergonomie notebook-urile LIFEBOOK nu stau mai prejos, acestea putand fi echipate cu dispozitive precum adaptorul de dimensiuni reduse 0 Watt, care are un consum energetic 0 atunci cand sistemul este oprit. De asemenea, portul USB Anytime Charger permite sistemului sa incarce dispozitive portabile, cum ar fi telefoane mobile, chiar si atunci cand echipamentul este oprit.

''Suntem bucurosi sa realizam impreuna cu Fujitsu prima demonstratie live a tehnologiei Intel® Anti-Theft in Romania. In conditiile in care datele personale sunt foarte importante, dar in acelasi timp vulnerabile, Intel® Anti-Theft este o solutia potrivita pentru protejarea lor. Intr-un raport emis de Ponemon Institute impreuna cu Intel se preciza ca un notebook furat dintr-o companie echivaleaza cu pierderea a 50 000 de dolari. Traim in era digitala, iar protejarea continutului de pe PC este esentiala'', a declarat Bogdan Georgescu, Intel Channel Account Manager.

In cadrul evenimentului de presa, Fujitsu si Intel au prezentat live si tehnologia Intel® Wireless Display, care le permite utilizatorilor sa vizioneze fisierele de pe notebook pe un monitor sau mai multe in acelasi timp, prin intermediul conexiunii wireless. Astfel, utilizatorii pot viziona filme, fotografii sau naviga pe Internet pe televizoare full HD.

fujitsu logo

Cele mai citite