Katie Price lanseaza gama sa iPod Apple

Jordan ofera dispozitivului iPod o transformare glamour. Modelul Katie Price cunoscuta ca Jordan a anuntat ca va lansa linia de iPod personalizata pentru fanii care ard de nerabdare sa puna mana pe "merele" (Apples) sale.

Price va lansa gama de Apple iPod personalizata care va fi vanduta exclusiv pe site-ul oficial Katie Price. Creat chiar de Jordan, in colaborare cu compania de design CRi-8, dispozitivul iPod personalizat va fi decorat cu combinatia obisnuita a fetelor, stralucire si fluturasi, stelute si inimioare sculptate pe carcasa stilata a telefonului Apple PMP.

Vorbind de lansarea gamei sale de iPod, Katie Price a declarat: "Sunt foarte incantata de gama mea de iPod si imi place modul in care a fost transformat. Sa ma implic in procesul de creare a fost fantastic si mi s-a dat posibilitatea de a crea exact ce vreau. Sper acesta ca este doar inceputul si ca veti primi mai multe dispozitive din gama mea Boutique."

In timp ce modelul iPod Touch standard de 8GB costa aproximativ 185 de euro, cei care vor sa puna mana pe modelul similar care a primit atentia modelului Jordan vor trebui sa plateasca mult mai mult, mai exact, 360 de euro. La acest pret nu trebuie decat sa sperati si sa va rugati ca modelul glamour Katie Price a fost destul de dragut incat sa nu incarce pe dispozitivele iPod melodiile sale.

 

apple ipod kattie price

Cele mai citite