Sony Ericsson devine Sony Mobile Communications

Asa cum stim, Sony Ericsson este pe cale sa devina Sony Mobile Communication cu smartphone-uri precum Xperia S si Xperia Ion gata sa preia comanda.

Sony a confirmat astazi ca a finalizat preluarea Sony Ericsson redenumind compania in Sony Mobile Communications cu telefoane precum Xperia S si Xperia Ion.

Intr-un anunt facut pe site-ul Sony, compania a subliniat planurile de viitor pentru Sony Ericsson si obiectivele pentru anul 2012 si dupa.

Sony-Mobile-Communication

"Sony va redenumi Sony Ericsson in Sony Mobile Communications si va dezvolta in continuare afacerea cu telefoane mobile ca elementul vital al afacerii sale electronice cu scopul de a accelera convergenta cu linia Sony de produse electronice, inclusiv smartphone-uri, tablete, televizoare si calculatoare."

Parteneriatul, care a fost fondat in 2001, a produs o serie de telefoane pentru toate pietele de dispozitive mobile inclusiv recent lansatul Sony Ericsson Xperia Play, un telefon cunoscut si sub numele de telefonul PSP.

Mobile World Congress 2012 va avea loc in curand. Sunt asteptate mai multe smartphone-uri Sony, asa ca toti ochii vor fi pe nou numita companie.

Cele mai citite