LG Optimus Vu lansat inainte de MWC

LG a dezvaluit interpretarea sa asupra unui hibrid smartphone/tableta: noul LG Optimus Vu de 5 inch. Lansarea are loc cu o saptamana inainte de debutul oficial care va avea loc la MWC in Barcelona.

LG a continuat trendul sau recent de a lansa produse inainte de evenimente importante cu lansarea dispozitivului hibrid smartphone/tableta LG Optimus Vu.

Dupa ce a lansat televizorul OLED de 55 inch inainte de CES, LG a ales saptamana de dinainte de MWC pentru a lansa un dispozitiv de 5 inch care vine cu ecran LCD cu o rata aspect de 4x3 cu rezolutie 1024x768, un ecran ce promite o experienta de vizualizare buna in cazul filmelor, cartilor, a continutului multimedia si a paginilor internet.

LG Optimus Vu

Dispozitivul, care se va afla la standul LG de la MWC incearca sa concureze cu Samsung Galaxy
Note si, la fel ca rivalul sau, beneficiaza de stylus.

LG Optimus Vu beneficiaza de procesor dual-core de 1.5GHz, sustinut de o baterie mare de 2080 mAh. Optimus Vu soseste cu Android 2.3 Gingerbread, dar LG asigura pe toata lumea ca o actualizare 4.0 Ice Cream Sandwich nu va fi departe de lansare (am mai auzit asta, inainte).

Telefonul este doatat cu camera de 8 megapixeli, iar pentru utilizatorii din Statele unite este pregatit pentru 4G LTE. Toate astea la un telefon cu o grosime de doar 8.5 mm.

Multi dintre noi se intreaba daca exista o cerere pentru aceste dispozitive hibrid inca de la lansarea dispozitivului Galaxy Note. E prea mare pentru un telefon sau prea mic pentru o tableta?

Cele mai citite