LG Miracle windows Phone - video

In prezent, Windows Phone 7.8 nu ofera suport NFC. Conform zvonurilor, LG Miracle va veni cu aceasta caracteristica integrata. Windows Phone 8?

Un videoclip cu telefonul LG Miracle a aparut pe internet - videoclip realizat de un roman. Videoclipul prezinta smartphone-ul cu Windows Phone care beneficiaza de o serie de caracteristici, inclusiv fotografiere panoramica.

Se crede ca acesta ruleaza Windows Phone 7 si prezinta de asemenea tehnologia NFC, pregatindu-se pentru Windows 8. Cel mai probabil, telefonul isi va face debutul la Mobile World Congress peste doar cateva saptamani.

LG Miracle

Conform Pocket Now, telefonul va beneficia de display NOVA de 4 inch, o caracteristica ce cu siguranta il va face telefonul cu cel mai luminos ecran dintre toate telefoanele cu Windows Phone disponibile.

LG Miracle beneficiaza de procesor Snapdragon de 1GHz, capacitate de stocare de 8GB su camera de 5 megapixeli in partea din spate care poate inregistra video 720p.

Cea mai importanta este vestea ca va sosi cu tehnologia NFC care nu numai ca va face dovada planurilor de viitor dar va asigura trecerea lina la Windows Phone 8 anul acesta.

Cele mai citite