Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Mouse portabil Logitech Wireless Mini Mouse M187

Logitech a lansat Logitech Wireless Mini Mouse M187, un dispozitiv mic si colorat, ce dispune de conectivitate wireless neintrerupta. Datorita unui design ultra-compact, Logitech Wireless Mini Mouse M187 incape cu usurinta in geanta, poseta sau in buzunarul pantalonilor. Cablurile nu exista, iar tehnologia wireless si o conexiune fiabila, fara intarzieri sau caderi, garanteaza un flux optim.

Instalarea lui este simpla si nu necesita incarcarea unui software. Conecteaza receiver-ul nano si mouse-ul e gata de actiune. Receiver-ul nano este atat de mic, incat poate ramane in portul USB si poate fi stocat in interiorul mouse-ului in caz ca vrei sa-l inlaturi, asa ca nu exista pericolul de a-l pierde.

Logitech-Wireless-Mini-Mouse-M187-Blue

''Datorita design-ului de dimenisuni mici, poti lua Logitech Wireless Mini Mouse M187 oriunde laptop-ul e prezent,'' a precizat Todd Walker, brand manager in cadrul Logitech. ''Acest mouse mic si prietenos, ofera libertatea conferita de tehnologia wireless, iar controlul si precizia sunt mai mari ca cele oferite de touchpad-ul laptopului.''

Logitech Wireless Mini Mouse M187 va fi disponibil, intr-o varietate de culori, in Europa incepand cu luna februarie, la un pret recomandat de 19,99 Euro.

Logitech-Wireless-Mini-Mouse-M187-red

Cele mai citite

Error: No articles to display