Casca Bluetooth Plantronics M100

Plantronics a anuntat lansarea noilor casti Bluetooth M100, un model ultra-subtire si usor, care integreaza tehnologii avansate pentru a reda un sunet clar si natural. M100 are doar 8mm grosime, inglobeaza 2 microfoane, protectie audio la vant si procesor de semnal digital performant. De asemenea, M100 ajusteaza automat nivelul de sunet in mediile zgomotoase, pentru o auditie clara.

Casca este foarte usor de conectat si utilizat, mai ales ca include alerte auditive pentru timpul ramas pana la consumarea bateriei, starea conexiunii si nivelul bateriei. Utilizatorii de iPhone beneficiaza de o noua facilitate, prin care pot monitoriza nivelul bateriei din casca, direct pe ecranul telefonului.

Plantronics M100 are poate fi cumparata in culorile Gri Charcoal (Charcoal Grey), Verde Stralucitor (Glow Green), ALbastru Electric (Electric Blue) si Roz Stralucitor (Sparkle Pink).

In plus casca include tehnologia multipoint - se poate conecta simultan la 2 echipamente Bluetooth, baterie cu timp de convorbire de 6 ore si stand-by de 10 zile si sistem de fixare pe ureche, in 3 marimi.

Pretul pentru Plantronics M100 va fi de 79.99$ si va fi disponibila din august in magazinul Plantronics, pe BestBuy si Radio Shack. In Europa si restul lumii va ajunge din septembrie.

Plantronics M100

 

Cele mai citite