Vor fi mai multe telefoane si tablete decat oameni pana la sfarsitul anului

In timp ce continuam sa cumparam smartphone-uri si tablete noi, cifrele noi sugereeaza ca numarul de dispozitive mobile va deveni mai mare decat numarul oamenilor din lume, anul acesta.

Cresterea tehnologiei portabile a accelerat in ultimii ani, noile informatii sugerand ca vor fi mai multe dispozitive mobile decat oamenii din intreaga lume, la sfarsitul anului 2012.

Apple iPhone 4S

Cele mai recente cifre, analizate de Cisco System, au sugerat cresterea rapida a succesului smartphone-urilor, tabletelor si a altor tehnologii mobile. Producatorii de gadgeturi vor inmana cate un dispozitiv fiecarei persoane din lume pana la sfarsitul anului.

Se asteapta ca cifrele sa continue sa creasca o data cu crestera cererii pentru dispozitive mobile conectate la internet. Cisco a prezis ca in urmatorii ani piata de gadgeturi portabile se va extinde cu o rata mai mare decat populatia globala.

Expansiunea va continua pana cel putin in anul 2016. Cifrele publicate recent prezic mai mult de 10 miliarde de dispozitive mobile active in lume peste 4 ani, o cifra ce se refera la mai mult de 1,4 dispozitive pe persoana pentru populatia mare de 7,3 milioane de oameni.

Cate dispozitive mobile ai?

Cele mai citite