Imagini cu Sony Xperia U inainte de lansarea de la MWC

Noul smartphone Android de la Sony si-a facut aparitia online. Imagini cu Sony Xperia U au aparut pe intenet inainte de MWC 2012.

Doar cateva zile ne despart de MWC 2012, iar noile imagini despre mult asteptatul telefon Sony Xperia U au ajuns pe intenet, oferind o privire de ansamblu asupra telefonului ce urmeaza sa fie lansat la Barcelona.

Sony XperiaU

Asteptat sa soseasca cu dimensiuni mai mici decat ale primului telefon Sony, telefonul Sony Xperia S anuntat la CES 2012, Xperia U, a aparut pe internet asa cum era de asteptat, cu sistem de operare Google Android.

Caracteristici Sony Xperia U

Urmand sa soseasca cu acelasi set de caracteristici ca Xperia S, dar cu dimensiuni mai mici, Sony Xperia U va fi lansat la MWC 2012 cu display WVGA de 3.5 inch - aceeasi dimensiune cu a ecranului telefonului Apple iPhone 4S.

Chiar daca Sony nu a confirmat inca caracteristicile dispozitivului, se asteapta sa fie curbat in partea din spate si cu procesor de 1GHz. Caracteristicile claseaza dispozitivul Xperia U pe piata smartphone-urilor de nivel mediu.

Cele mai citite