Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

EA Sports au lansat FIFA Soccer pentru PS Vita

Dupa ce Playstation Vita a fost lansat acum cateva saptamani, astazi am primit prima experienta HD cu lansarea FIFA Soccer de la EA Sports, valabila in magazine in Europa si America. Primul joc facut pentru PS Vita de catre EA Sports aduce FIFA Soccer asa cum il stiam pe console, atat in gameplay, autenticitate si grafica.

Kaz Makita, producatorul executiv a declarat „Fifa Soccer pe Playstation Vita reprezinta un salt enorm in lumea jocurilor Hand Held, oferind experienta HD de pe console in maini".

Descris de IGN ca un titlu care trebuie cumparat din prima zi si de catre Play Magazine ca unul dintre cele mai bune jocuri de pe Playstation Vita", Fifa Soccer ofera aceleasi sisteme si tehnologie gasita pe Playstation 3 pe tot parcursul celor opt module diferite. Cea mai mare si completa experienta pentru portabile de la EA Sports include include Authentic 11 versus 11, Be a Pro, Tournament Mode cu mai mult de 50 de competitii reale, plus un Career Mode, sau un multiplayer online.

In plus Fifa Soccer este plin de inovatii care utilizeaza ecranele multi-touch din spate si din fata, ceea ce creaza o interactiune mai reactiva, mai inteligenta si unica. Suturile cu ajutorul touchscreenului ofera acuratete perfecta si elimina elementul de loveste si spera ca e bine, touch screen passing permite paselor sa fie mai creative si precise iar Touch Screen Free Kick Control le permite jucatorilor sa foloseasca un singur deget sa tinteasca si sa loveasca mingea. Jocul mai are si mai bine de 30 de ligi oficiale si mai bine de 500 de clubuti oficiale in meciurile 11vs11, batute pe stadioane autentice din lume.

FIFA-Football-PSVita-580x355

Cele mai citite

Error: No articles to display