Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Freecom la Cebit 2012

Freecom isi va expune serviciile si noile produse, precum si gama sa curenta de solutii multimedia si stocare digitala, la editia CeBit de anul acesta in Hanover, Germania (6-10 Martie, 2012).

Freecom isi va prezenta linia de produse de stocare cu design-uri remarcabile, hard discuri noi si inovatoare, solutii SSD,Network Attached Storage (NAS) si tehnologii de noua generatie, inclusiv cea mai recenta interfata Thunderbolt, care permite rate de transfer mai rapide ca niciodata. Gama Freecom va fi expusa la pupitrul captivant din zona Planet Reseller, hala 14/15, standul H33.

Linia de produse Freecom pentru CeBit 2012 va include:

ProduseThunderbolt-ready si dispozitive SSD

Freecom va dezvalui produse inovatoare si captivante precum SSD si cea mai noua interfata de mare viteza la CeBit 2012. Reprezentantii Freecom vor fi disponibili la standul H33 pentru a arata intreaga gama de beneficii pe care produsele noi le pot oferi.

Mobile Drive Sq – castigator al premiului ''iF GOLD 2012'' pentru design

Conceput in colaborare cu designer-ul industrial Arman Emami, noul Freecom Mobile Drive Sq stabileste noi standarde de estetica pentru dispozitivele de stocare externe. Drive-ul a fost premiat recent cu distinctia iF GOLD- plasandu-l la egalitate cu producatorul iconic Apple la aceeasi categorie - si prezinta un design meta-organic unic, cu linii netede si un form factor patrat. Acest drive arata uluitor langa orice notebook sau computer si poate fi conectat chiar si la TV pentru a inregistra sau reda programe.

Freecom-Mobile-Drive-Sq

Vor fi trei aparitii noi in familia Sq de la Freecom anul acesta- Hard Drive Sq, Network Drive Sq si Mobile Drive Sq TV. Vizitati standul Freecom pentru a afla de ce vor lua cu asalt piata in 2012.

SilverStore 2-Drive NAS

SilverStore 2-Drive NAS permite utilizatorilor sa-si acceseze fisierele oricand doresc, din orice locatie. Cu functionalitatea incorporata, gratuita, Tonido Private Cloud, utilizatorii pot viziona fisierele pe Smartphone, PC, Mac sau tableta, pur si simplu avand tot timpul acces la datele lor.

Freecom-SilverStore-2-drives-NAS

Cele mai citite

Error: No articles to display