Smartphone-ul LG Optimus 4X HD qud-core se va lansa la MWC

LG Optimus 4X HD este primul smartphone quad-core anuntat de un producator pentru MWC 2012, intrebarea este, va fi acesta cel mai bun?

LG Optimus 4X HD a fost dezvaluit. Este primul smartphone LG quad-core si de asemenea, primul smartphone quad-core confirmat pentru Mobile World Congress 2012.

Beneficiind de caracteristici impresionante precum Ice Cream Sandwich, rivalul iPhone 5 dezvaluit pe site-ul LG Coreea pare sa depaseasca tendinta telefoanelor cu Gingerbread anuntate anterior pentru MWC.

LG Optimus4XHD

Caracteristici LG Optimus 4X HD

Sub carcasa vei gasi un procesor mamut Nvidia Tegra 2 quad-core de 1.5GHz sustinut de 1GB de RAM si spatiu de stocare de 16GB.

Intreaga putere este afisata pe un ecran IPS True HD de 4.7-inch cu rezolutie de 1280x720p care nu numai ca il pune fata in fata cu rivalul actual Samsung Galaxy Nexus, dar il face cel de-al doilea dispozitiv cu ecran HD real.

LG a luat decizia de a merge pe sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich, fiind primul telefon LG cu ICS inca din cutie.

In partea din spate vei gasi ceea ce pare a fi o camera de 8 megapixeli. Telefonul are si in partea din fata o camera de 1.3 megapixeli pentru apeluri video.

LG Optimus 4H HD beneficiaza de tehnologia dezvoltata de LG "Companion Core" care reduce numarul de nuclee de procesare atunci cand executa sarcini minore precum navigare pe internet sau trimitere de mesaje text.

Atunci cand indeplineste sarcini precum redare de filme HD sau cand te joci pe smartphone, acesta utilizeaza toate cele 4 nuclee, economisind astfel bateria.

LG Optimus 4X HD se va lansa in Europa in cel de-al doilea trimestru al anului 2012, urmand sa intre in competitie directa cu Samsung Galaxy S3 si Apple iPhone 5.

Cele mai citite