Philips lanseaza in Romania monitorul full HD 241S4LCB

Philips lanseaza in Romania monitorul full HD 241S4LCB, dispozitiv cu diagonala de 24 inch dedicat companiilor mici care doresc o imagine de calitate si ergonomie. Tehnologiile SmartImage si SmartErgoBase sunt atributele de varf ale noului monitor Philips.

Dispunand de o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si conectivitate HDMI, monitorul Philips LED 241S4LCB creaza imagini clare, prin integrarea unor functii inteligente: tehnologia LED garanteaza culori naturale, contrast ratio de 1000:1, Smart contrast ratio de 20.000.00:1 si releva detalii de o acuratete perfecta, in secvente intunecate. Timpul de raspuns este de 5 milisecunde.

Tehnologia SmartErgo Base permite ajustarea individuala a monitorului. Baza ergonomica se rabateaza, se regleaza pe inaltime si pivoteaza la 90 de grade, pentru a permite utilizatorilor sa fixeze monitorul in pozitia optima pentru a beneficia de confort si eficienta maxime. Monitorul poate fi ridicat cu 10 cm, poate fi inclinat la 65 de grade la stanga sau la dreapta si intre 5 si 20 de grade in fata sau in spate. Monitorul poate fi montat pe perete datorita standardului VESA.

Functia SmartImage ofera utilizatorului posibilitatea de a seta unul dintre cele sase moduri: Tour, Photos, Movies, Games, Economics sau Off cu setari predefinite de contrast, saturatie a culorii si claritate. Odata functiile SmartPower activate, continutul imaginii este analizat si ii sunt ajustate luminozitatea si contrastul, astfel consumul de energie scazand cu pana la 50%.

Design-ul eco-friendly al monitorului a primit certificatul EPEAT Gold si Energy Star 5.0.

Monitorul Philips 241S4LCB este disponibil in Romania la un pret recomandat de 999 Lei.

Philips-241S4LCB

Cele mai citite