ASRock Game Blaster - placa de sunet si placa de retea pentru gaming

ASRock se asociaza cu Creative Technology Ltd. pentru a introduce cea mai interesanta placa de sunet din industrie - Game Blaster!

Gamerii au nevoie de mai mult de la platformele lor de joaca. ASRock Game Blaster a fost conceput sa depaseasca asteptarile celui mai dedicat gamer. Este prima placa de sunet din lume echipata atat cu capabilitati 7.1 CH HD Sound Core3D Audio, cat si cu placa de retea Broadcom Gigabit LAN.

Alimentat de Sound Core3D quad-core audio si procesor voce, revolutionarul Game Blaster ofera experienta de sunet superioara pentru jucatori! Acest chip audio inovator ofera cateva functii captivante, precum tehnologii de sunet THX TruStudio PRO si EAX 1.0 - 5.0, ce permit gamer-ilor sa se bucure de sunet pur.

Scout Mode

Conceput pentru gaming de performanta, ASRock Game Blaster suporta Scout Mode. Este o tehnologie proprietara, ce permite sa va auziti inamicii de la o distanta mai mare, lucru care va ofera un avantaj tactic in lupta. Cu Scout Mode™, ASRock Game Blaster faciliteaza accesul rapid in focul luptei si permite gamer-ilor sa obtina un control precis pentru a-si eleva jocurile. Nu aveti rabdare pentru aceasta tehnologie captivanta? Pur si simplu descarcati cel mai recent driver de pe website-ul ASRock si experimentati aceasta unealta uimitoare acum.

Broadcom Gigabit LAN

Broadcom Gigabit LAN nu se axeaza numai pe performante inalte, ci asigura si un consum de putere foarte redus pentru a imbunatati mediul ecologic. Impreuna cu Game Blaster si placa de baza ASRock, gamerii impatimiti vor beneficia de doua porturi de retea. Prin conectarea a doua conexiuni LAN, utilizatorii se pot bucura de Dual Gigabit, cu functie teaming.

ASRock Game Blaster stabileste un nou standard in ceea ce priveste gaming-ul audio. A fost conceput pentru precizie si experienta de sunet incredibila.

ASRock-Game-Blaster

Cele mai citite