Samsung Galaxy Beam cu proiector Pico integrat

Iata un smartphone dotat cu propriul display extern. Telefonul Galaxy Beam nu este prima combinatie de smartphone si proiector de la Samsung, dar este prima care beneficiaza de Android, deci te intereseaza. Telefonul cu Android Gingerbread beneficiaza de un proiector cu lampa de 15 lumeni, capabil sa afiseze o imagine de 50 inch. Este mult pentru un smartphone care nu este cu mult mai mare decat un telefon obisnuit. Samsung Galaxy Beam a fost anuntat printr-un comunicat de presa inainte de Mobile World Congress, care incepe oficial luni.

GALAXY beam

In afara de proiector, Beam beneficiaza de ecran LCD de 4 inch cu rezolutie 800x480 (nu este un ecran Super AMOLED), precesor de 1GHz si saptiu de stocare interna de 8GB plus un slot card Micro SD. Din pacate, conectivitatea este limitata la HSPA. In ce priveste camera, are o camera de 5 megapixeli in partea din spate si una de 1.3 megapixeli in partea din spate - nu-i rau, avand in considerare cat de multe extra hardware-uri au fost inghesuite in el. Carcasa cu accente galbene are o grosime de 12,5 mm, inca o data, impresionant avand in vedere hardware-ul integrat. Bateria de 2000 mAh este putin mai mare decat una obisnuita, dar cine stie ce autonomie are atunci cand functioneaza proiectorul.

Gingerbread este pe ordinea de zi astazi. Nu stim mai multe despre cum va functiona proiectorul - Samsung nu spune nimic de rezolutie, in afara de faptul ca va fi HD. Telefonul va sosi la Mobile World Congress in Barcelona si vom afla mai multe despre el.

Cele mai citite