Sony Xperia P lansat la MWC 2012

Sony tocmai a dezvaluit telefonul Sony Xperia P la Mobile World Congress in Barcelona. Sony a dezvaluit noua adaugare de marca la familia Sony Xperia - telefonul cu Android Sony Xperia P - la Mobile World Congress 2012 in Barcelona.

Sony XperiaP

Cel mai recent telefon mobil din gama de smartphone-uri Sony beneficiaza de carcasa de aluminiu, ecran de 4 inch si camera de 8 megapixeli care foloseste tehnologia Sony de captare rapida.

Telefonul se alatura smartphone-ului Sony Xperia S, lansat la CES in ianuarie, si noului Sony Xperia U in extinderea liniei de telefoane marca Sony.

Caracteristici Sony Xperia P

Ecranul Sony Xperia P beneficiaza de ceea ce Sony numeste tehnologia White Magic Display care isi propune sa faca ecranul vizibil chiar si in cele mai insorite conditii. Sony sustine ca este cel mai inteligent si cel mai luminos ecran de pe piata.

Sony Xperia P functioneaza de asemenea cu un smart dock in stilul Motorola Atrix care face simpla conectarea televizorului si ofera o experienta laptop cu abilitatea de a conecta alte dispozitive periferice precum tastatura si mouse.

Sony Xperia P - pret si disponibilitate

Telefonul Sony Xperia P va fi disponibil in trei nunate de aluminiu si va fi livrat incepand cu mai 2012. Nu a fost inca anunta pretul telefonului Sony xperia P.

Cele mai citite