HTC lanseaza astazi seria de telefoane HTC One

HTC lanseaza astazi seria de telefoane HTC One. Aceasta reprezinta cea mai evoluata experienta mobila oferind un nou standard de design premium, o camera foto noua si o experienta audio autentica. Cu experienta premium oferita de HTC, seria HTC One integreaza Android 4.0 (ICS) cu HTC Sense™ 4 - noua versiune a experientei de utilizare marca HTC prin intermediul HTC ImageSense™, cat si o noua suita de functii pentru camera foto si solutii de imagine, care diferentiaza HTC One de alte telefoane. De asemenea, HTC Sense 4 include mai multe imbunatatiri ale calitatii audio, simplificand astfel modul in care utilizatorii asculta muzica pe telefon.

Camera foto deosebita

Prin intermediul ImageSense, HTC One concureaza cu camerele digitale traditionale cu imbunatatiri pentru fiecare aspect al camerei, incluzand obiectivul, senzorul, software-ul si integrarea unui HTC ImageChip unic. Toate aceste functii ofera cea mai rapida capturare de imagine, imagini de cea mai buna calitate in conditii nevaforabile si interfata cea mai simplu de utilizat care permite accesul rapid pentru capturarea imaginilor statice, la videoclipuri simultane si la butoanele de capturare a acestora.

HTC-One-Family

• Capturare rapida - HTC One reduce semnificativ timpul de capturare a momentelor importante. In numai 0,7 secunde se poate face o fotografie si cu ajutorul noului autofocus rapid de numai 0,2 secunde, se poate continua realizarea de fotografii in rafala prin simpla apasare a butonului de declansare.

• Fotografii bune in conditii nefavorabile - HTC One aduce imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste calitatea imaginilor capturate, chiar si in conditii nefavorabile precum iluminare scazuta, lipsa acesteia sau cu iluminare puternica din spate. Obiectivul F/2.0 cu care sunt dotate HTC One X si HTC One S ofera cea mai buna performanta din clasa lor, capturand cu pana la 40% mai multa lumina decat obiectivele f/2.4 disponibile pe telefoanele de top. De asemenea, HTC One beneficiaza si de functia HDR, o tehnologie de top, pentru capturarea fotografiilor chiar si atunci cand exista nivele variate de luminozitate.

• Video Pic (Videoclipuri simultane/Capturare statica) – Prin intermediul Video Pic se pot captura fotografii si filma videoclipuri simultan. Totul in timp ce se filmeza HD. Acum, in timpul realizarii videoclipurilor HD, tot ce trebuie facut pentru a captura o imagine statica la o rezolutie mare in timp ce videoclipul continua sa se filmeze, este sa se apese butonul declansator. De asemenea, se pot captura cadre foto dintr-un videoclip inregistrat anterior.

• Dropbox integrat in HTC Sense - HTC One ofera o modalitate facila pentru salvarea si partajarea fotografiilor si a clipurilor video. HTC a integrat Dropbox in HTC Sense 4, oferindu-le utilizatorilor HTC One 25 GB de stocare gratuita Dropbox, timp de 2 ani. Acest spatiu este suficient pentru stocarea a 10.000 de fotografii de calitate superioara. Integrarea Dropbox se face prin intermediul HTC Sense 4, prin urmare este mai simplu sa se editeze, salveze si partajeze si alte tipuri de fisiere si documente.

• Partajarea fotografiilor si nu numai – HTC One ofera o noua modalitate de a partaja fotografiile si videoclipurile. In momentul conectarii accesoriului HTC Wireless Media Link HD la portul HDMI al televizorului, se pot partaja cu prietenii, familia sau colegii cu usurinta fotografii, videoclipuri si orice alte documente de pe telefon indiferent de marca televizorului, atata timp cat dispune de un port HDMI.

Sunet autentic

Prin HTC One, integrarea Beats by Dr. Dre Audio este activata in premiera pentru un sunet mai puternic si mai realist, indiferent daca se asculta muzica preferata, daca se urmareste un clip video de pe YouTube. HTC One simplifica sincronizarea si redarea muzicii pe telefon datorita integrarii aplicatiei HTC Sync Manager, care se instaleaza automat pe computer in momentul in care se stabileste conexiunea. Odata conectat, transferul melodiilor, al informatiilor despre artisti sau al playlist-urilor din colectia de muzica se realizeaza foarte usor.

Bineinteles, utilizatorii nu se limiteaza in a asculta doar muzica stocata pe telefon, ci apeleaza la serviciile de stream muzical sau la radio online. Astfel, HTC One permite personalizarea noului HTC Music Hub prin serviciile si aplicatiile de muzica preferate, de exemplu tehnologia Soundhound, creand astfel un centru unic din care se acceseaza toata muzica.

HTC One permite utilizatorului sa aiba intotdeauna la indemana muzica preferata, inclusiv in masina. Prin HTC One, muzica stocata pe telefon isi gaseste mult mai usor drumul catre sistemul audio al masinii, prin intermediul HTC Car Stereo Clip*. De asemenea, acesta permite conectarea cu muzica ta preferata prin intermediul a peste 50.000 de posturi de radio online din toata lumea sau poti reda muzica de pe orice serviciu sau aplicatie prin telefon si apoi prin difuzoarele autoturismului. Toate acestea fac din HTC One centrul universului muzical al fiecarui utilizator, indiferent de locul in care se afla, iar experienta este potentata de Beats br Dr. Dre Audio si HTC Car.

HTC One X

Telefonul HTC One X prezinta o carcasa unibody realizata cu maiestrie din policarbonat, astfel incat beneficiaza de robustetea metalului, dar este extrem de usor. Printr-o constructie simpla, carcasa unibody combina un finisaj unic lucios cu negrul mat. HTC One este extrem de rapid datorita NVIDIA Tegra 3 Mobile Processor, capabil sa redea elemente complexe de grafica, sa ruleze mai rapid aplicatiile si sa asigure o autonomie superioara. Telefonul include un procesor quad-core Super 4-PLUS-1 de 1,5 GHz, dotat cu un al cincilea miez Battery Saver Core si un GPU de inalta performanta 12-Core NVIDIA. HTC One X vine cu un ecran de 4,7 inch si rezolutie HD 720p construit din Corning Gorilla Glass.

HTC-One-X

HTC One X va fi disponibil pentru pietele 4G LTE si cu procesor LTE dual-core Qualcomm Snapdragon S4 de pana la 1,5 GHz.

HTC One S

HTC One S este destinat utilizatorilor care isi doresc un smartphone de top intr-un format mai compact. Acesta este propulsat de un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 de 1,5 GHz. De asemenea, include un ecran de 4,3 inch, protejat de Corning Gorilla Glass. HTC One S pune in valoare carcasa unibody de metal printr-o silueta de numai 7,9 mm, cea mai subtire dintre toate modelele HTC lansate pana acum. HTC One S va fi disponibil in doua versiuni de finisaj care duc mai departe stafeta inovatiei mobile. Prima este finisarea neagra ultra-mata Ceramic Metal, obtinuta printr-un procedeu de oxidare microarc, folosit pana acum in productia satelitilor. Acesta transforma suprafata carcasei unibody intr-o structura cristalina, de patru ori mai rezistenta decat aluminiumul anodizat, ceea ce ii permite telefonului HTC One S sa isi pastreze aspectul deosebit de-a lungul timpului.

HTC-One-S

Cea de-a doua varianta de finisaj disponibila pentru One S duce anodizarea la un nou nivel, printr-un procedeu brevetat, care creeaza un gradient de la deschis la inchis, oferind astfel o nota distincta si sofisticata carcasei.


HTC One V

Urmand designul clasic si premiat al modelului HTC Legend, HTC One V ofera tuturor utilizatorilor un telefon cu design premium, livrand astfel o experienta de top care include sunet autentic si o camera foto desavarsita. Telefonul vine cu carcasa unibody simpla, atat de cunoscuta, din aluminiu, emanand calitate si maiestrie in constructie.

HTC-One-V


Disponibilitate

Seria HTC One va fi livrata incepand cu luna aprilie, urmand sa fie disponibila la nivel global din aprilie 2012, prin peste 165 de operatori si distribuitori din intreaga lume. Mai multe informatii despre HTC One, inclusiv despre posibilitatea de pre-inregistrare pentru viitoarele update-uri, sunt disponibile la www.htc.com.

HTC One X – va fi disponibil in Romania prin Vodafone

HTC One S – va fi disponibil in Romania prin Orange, Vodafone si Cosmote

HTC One V – va fi disponibil in Romania prin Vodafone.

Cele mai citite