Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Konica Minolta va participa la DRUPA 2012, cu un concept inovator

Intre 3 si 16 mai, Konica Minolta va participa la DRUPA 2012, o expozitie de referinta pentru industria tipografica, in cadrul careia va prezenta noul concept inovator ''Brainpower your printing business!''. Obiectivul noii strategii de business al companiei il reprezinta consolidarea afacerilor clientilor din domeniu prin utilizarea celor mai noi tehnologii.

La DRUPA 2012, Konica Minolta va prezenta o gama completa de sisteme de imprimare digitala si solutii software pentru imbunatatirea fluxurilor de lucru din cadrul diverselor proiecte. In cadrul evenimentului, compania va prezenta beneficiile suplimentare ale printului digital si va realiza o punte de legatura intre imprimarea analogica si cea digitala, care va aduce un plus de valoare clientilor sai. Noul concept va include servicii si consultanta cu privire la utilizarea echipamentelor digitale intr-un mod cat mai eficient.

Olaf Lorenz, General Manager, Divizia de Marketing International Konica Minolta Business Solutions Europe: ''Vom lansa noua noastra viziune intr-un spatiu de 2300 mp, prezentand cai mai simple de dezvoltare ale afacerilor clientilor nostri in zona printului digital. Echipamentele noastre de imprimare de productie au castigat recent o serie de distinctii de excelenta, printre care se numara premiul BERTL pentru 'Cea mai buna linie de productie a anului' si 5 stele pentru consistenta culorii la bizhub PRESS C7000, calificativ acordat de catre Buyers Lab (BLI). Pe langa acestea am mai castigat distinctia BERTL 'Exceptional certified five star' pentru sistemul de referinta bizhub PRESS C8000. Suntem pregatiti sa demonstram ca echipamentele Konica Minolta pot face fata asteptarilor celor mai exigenti clienti.''

Standul Konica Minolta din cadrul DRUPA 2012 este cel mai mare stand expozitional realizat vreodata de companie. In cadrul acestuia se vor desfasura demonstratii pentru intregul proces de functionare a noii game de echipamente, de la zona de productie entry-level pana la cea de nivel mediu, atat in ceea ce priveste printarea alb-negru, cat si printarea color. Principiile de functionare vor fi demonstrate intr-un cadru real din spatiile de productie, utilizand solutiile software Konica Minolta si cele mai bune aplicatii pentru sistemele din aceasta zona.

Konica-Minolta-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display