WD Livewire Powerline AV Network Kit

Western Digital a lansat WD Livewire Powerline AV Network Kit, un echipament care foloseste priza electrica din casa pentru transmisia de date. Astfel veti putea conecta la Internet televizorul si media player-ul digital din sufragerie, folosind priza la care le alimentati. Nu mai este nevoie sa folositi alte cabluri. WD LiveWire are 4 porturi pe fiecare din cele 2 adaptoare incluse in kit, astfel ca puteti conecta 8 echipamente de retea prin acest sistem.

Folosind tehnologia HomePlug AV, WD Livewire poate atinge viteze de pana la 200Mbps, ceea ce permite vizionarea de filme Full HD 1080p pe 7 echipamente simultan, fara nici un fel de intreruperea sau sacadare. Conectarea adaptoarelor este foarte simpla. Nu trebuie decat sa le bagati in priza si sa conectati la ele echipamentele dorite. WD Livewire foloseste tenologia DLNA, astfel ca il puteti conecta la orice aparat compatibil cu aceasta.

WD Livewire Powerline AV Network Kit este vertificat HomePlug AV si compatibil cu standardele IEEE 802.3 si IEEE 802.3u. Pe langa kit veti avea nevoie si de un router.

 

WD Livewire are 1 an garantie si este deja disponibil in magazine la un pret de $139.99.

WD Livewire Powerline AV  

 

Cele mai citite