Orange a anuntat, la MWC 2012 Barcelona, lansarea unui nou smartphone

Orange a anuntat astazi, in cadrul Mobile World Congress Barcelona, lansarea unui nou smartphone de inalta performanta, prevazut cu tehnologie Intel ce ofera cele mai noi caracteristici si experiente de divertisment. Lansarea oficiala va avea loc in vara in Europa si, pentru inceput, telefonul va fi disponibil clientilor din Marea Britanie si Franta.

Lansarea acestui nou smartphone marcheaza un progres semnificativ la nivelul strategiei Orange privind livrarea de telefoane sub marca proprie. Aflata in cel de-al zecelea an, aceasta strategie a contribuit la promovarea de noi parteneriate, la stimularea cresterii bazei de clienti Orange si a traficului mobil multimedia prin introducerea unor telefoane si smartphones mai accesibile, destinate tuturor clientilor. Acestea se remarca prin personalizarea lor cu aplicatii si servicii Orange, simple si inovatoare.

Cererea din partea clientilor a determinat dublarea portofoliului Orange de telefoane proprii in 2011, ducand la nivel de Grup la o crestere a volumului de la 7% la 15% din portofoliul total de dispozitive. Orange intentioneaza sa isi extinda portofoliul de telefoane proprii la 20% in 2012 pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, astfel caracteristicile, serviciile si tehnologiile inovatoare vor fi accesibile tuturor.

Astazi, Orange isi extinde portofoliul de terminale proprii cu ajutorul unui nou partener mobil, Intel, lider de talie mondiala in tehnologia procesoarelor cu siliciu si in inovatia tehnicii de calcul. In momentul lansarii, smartphone-ul Orange va functiona cu platforma Gingerbread de la Android, care urmeaza sa fie inlocuita curand de Ice Cream Sandwich, tot de la Android. Noul smartphone Orange se bazeaza pe modelul de referinta Intel pentru acest tip de aparate, este prevazut cu procesorul Intel® Atom™ Z2460 si suporta o tehnologie HSPA+ cu platforma Intel XMM 6260. Impreuna, aceste solutii Intel ofera performanta de varf si eficienta energetica, facilitand in acelasi timp navigarea rapida si cea mai buna experienta pentru utilizatori. De asemenea, functia video de inalta definitie (HD) va permite o oferta de divertismen t bogata impreuna cu functia de voce HD pe mobil pentru o calitate audio remarcabila. Telefonul este dotat si cu o camera care poate face 10 fotografii in mai putin de o secunda, la o calitate de 8 MP.

Orange-logo

Cele mai citite