Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

SAP AG a ales dispozitivele Samsung GALAXY S II si GALAXY Tab 10.1

Samsung a anuntat faptul ca SAP AG a ales dispozitivele Samsung GALAXY S II si GALAXY Tab 10.1 pentru a le utiliza intern. Pentru prima data, telefoanele si tabletele cu sisteme de operare Android vor fi folosite de catre SAP pentru a spori productivitatea angajatilor sai.

''Suntem incantati sa oferim dispozitive Samsung angajatilor nostri din toate centrele, ca parte a strategiei noastre cu privire la dispozitivele interne utilizate,'' a declarat Oliver Bussmann, CIO, SAP AG. ''Este important ca angajatii si clientii nostri sa aiba la dispozitie o paleta larga de optiuni, iar software-ul SAP care ruleaza pe dispozitivele Samsung cu platforma Android va permite eficientizarea activitatii angajatilor nostri. Mai mult, este esential sa putem securiza informatiile pe aceste dispozitive, utilizand o gama larga de politici IT cu o securitate imbunatatita, integrate in pachetul SAP® Master Data Management (SAP MDM).''

''Alegerea SAP cu privire la dispozitivele Samsung pentru angajatii sai demonstreaza eficienta dispozitivelor smart ale Samsung in spatiul de afaceri; o companie precum SAP pretinde ceea ce e mai bun pentru flota de aparate mobile, iar Samsung satisface aceasta cerere'', a declarat Cho BumCoo, Senior Vice President of Enterprise Solution Team, Samsung Electronics Co., Ltd .

SAP si Samsung au lucrat impreuna pentru a optimiza siguranta datelor pe dispozitivele Samsung cu platforma de operare Android, oferind masuri imbunatatite pentru o varietate de dispozitive de management. Sistemul de management pentru dispozitivele mobile Sybase® Afaria® 7.0, disponibil pentru modele de business - GALAXY Note, GALAXY S II si tabletele GALAXY, asigura eficienta dispozitivelor, precum si flexibilitatea si conectivitatea fortei de munca.

• Sistemul de gestiune si localizare al dispozitivului permite angajatilor sa stie unde se afla dispozitivul in orice moment, oferindu-le siguranta ca poate fi recuperat in caz de pierdere. Daca dispozitivul nu poate fi localizat, aceasta functie sterge automat informatia stocata, ceea ce inseamna ca nicio informatie confidentiala nu va ajunge pe maini straine.

• Prin intermediul email-ului si serviciului Exchange Account Management, angajatii pot accesa si trimite mail-uri cu usurinta, in timp ce compania poate fi sigura ca informatia confidentiala este criptata in intregime.

• De asemenea, CTO poate gestiona aplicatia de firewall de pe dispozitivele mobile, permitandu-le utilizatorilor sa isi adapteze setarile cu propriile cerinte.

• Posibilitatea de a restrictiona descarcarea unei aplicatii, astfel incat acestea sa fie folosite eficient, evitand aplicatiile daunatoare.

• CTO poate, de asemenea, sa gestioneze restrictiile in ceea ce priveste functii precum conectivitatea WiFi, SD Card, conexiunile prin USB, conexiunile NFC si certificatul de management al clientului, pentru a satisface nevoile companiei in aceasta privinta.

• Masuri de siguranta, precum Password Policy, pot fi gestionate, ceea ce inseamna ca managerii dispozitivului pot seta o data de expirare a parolei si implicit necesitatea schimbarii acesteia.

Dispozitivele Samsung sunt compatibile cu o gama larga de aplicatii de business SAP, inclusiv SAP Customer Relationship Management (SAP CRM), care permite agentilor de vanzari ai firmei sa pastreze contactul cu clientii. Astfel, SAP reuseste sa ofere constant produsele si serviciile de care acestia au nevoie.

Samsung a dezvoltat dispozitive durabile si puternice, capabile sa indeplineasca cerintele de securitate si fiabilitate ale utilizatorilor din companii. De asemenea, Samsung a lucrat indeaproape cu SAP pentru a furniza solutii optime integrate si pentru clientii acestei companii.

Samsung-Galaxy-Tab-10.1

Cele mai citite

Error: No articles to display