Media Player Samsung Galaxy S Wi-Fi 4 2 Android lansat la MWC

Dupa ce a prezentat telefoanele Galaxy Note 10.1 si telefonul cu proiector Galaxy Beam, Samsung completeaza oferta la MWC 2012 cu media playerul Galaxy S Wi-Fi 4.2.

Samsung isi extinde gama de media playere personale cu Samsung Galaxy S Wi-Fi lansat oficial la MWC 2012.

Permite utilizatorilor sa se bucure de toate beneficiile sistemului de operare Android fara a putea sa efectueze apeluri si fara costurile asociate componentelor pentru telefoane. Cel mai recent media player Galaxy beneficiaza, asa cum sugereaza si numele de ecran tactil WVGA de 4.2 inch.

Descris de Samsung ca fiind dispozitivul care ofera "cele mai bune experiente Android cu abilitati pentru jocuri puternice", Galaxy S Wi-Fi 4.2 imbunatateste abilitatile de joaca venind cu FIFA 12 preinstalat si o serie de jocuri premium EA.

Samsung GalaxySWiFi

Caracteristici Samsung Galaxy S Wi-Fi 4.2

Sosind cu ecranul mare de 4.2 inch cu rezolutie de 800x400p, Galaxy S Wi-Fi beneficiaza de sistem de operare Android 2.3 Gingerbread cu camera din spate de 2 megapixeli si camera VGA in partea din fata.

Cu o grosime de doar 8.9mm, Wi-Fi 4.2 beneficiaza de gama obisnuita de optiuni de conectivitate Wi-Fi si Bluetooth cu 512MB de RAM si spatiu de stocare de pana la 32GB prin intermediul cardului micro SD.

Data de lansare Samsung Galaxy Wi-Fi 4.2

La fel ca si in cazul celorlaltor anunturi facute la MWC 2012 care includ Galaxy Note 10.1 si telefonul cu proiector Galaxy Beam, Samsung a omis sa dea detalii cu privire la data de lansare si pretul celui mai recent media player.

Este Samsung Galaxy S Wi-Fi 4.2 un nou dispozitiv puternic pe scena media playerelor personale (PMP) sau nu este nimic mai mult decat un dispozitiv care viseaza sa fie iPod?

Cele mai citite